Trener NK Slobode Tomislav Mudrić: „Vrijeme je za novi početak!“

0
Komunalac add

Nekadašnja perjanica u Nogometnom središtu Vrbovec, Sloboda iz Gradeca koja u svojoj bogatoj povijesti ima i trećeligaško iskustvo već je godinama izvan prvoligaških nogometnih svjetala na zemljovidu Nogometnog saveza Zagrebačke županije. Smjena generacija i gorko stjecanje nogometnog iskustva kod mlađih igrača dovelo je do toga da se Sloboda trenutno nalazi na 8. mjestu II. ŽNL istok. Gradečani su u jesenskom dijelu osvojili 10 bodova. Pri tome su u 12 kola u 3 utakmice pobijedili, jednu odigrali neriješeno i u 8 doživjeli poraze uz gol razliku 28:45.

Trener Tomislav Mudrić je izvijestio o početku priprema, aktualnom igračkom sastavu i ciljevima kluba pred proljetni dio prvenstva. S pripremama za proljetni dio krenuli su 7. veljače s odigravanjem pripremne utakmice u Vrbovcu s Gajem koja je završila rezultatom 2:2. Golove su postigli Vodopija i Andrija Blažinović. –Ponovo smo odmjerili snage s nogometašima Gaja 11. veljače i pobijedili rezultatom 4:0. Strijelci su bili: Tokalić 2, te po jednom Antonio i Ivan Radošević. Nastavljamo s treninzima dvaput tjedno najprije na betonskom školskom igralištu, a čim vremenske prilike dozvole idemo na naše travnato igralište u Gradecu – rekao je Mudrić. Prijateljske utakmice su zasad odgođene zbog loših vremenskih (ne)prilika. Naime, i umjetna trava je smrznuta, a samim time teška i opasna za igru zbog mogućih ozljeda. – A upravo ozljede su ono što nam najmanje treba, najvažnije je da su igrači zdravi!Ambicije kluba, hm, ambicije su naravno povratak u I. ŽNL, što prije moguće – ističe trener.

U zimskom roku stigla su pojačanja: Marin Jelušić iz Bana Jelačića (Banovo), Antonio  Šešerko iz Brcka (Brckovljani), Ivan Kos Ivan iz Lonje (Lonjica), Ivan Radošević iz Rakovca i povratnik Ivan Andrašić. Klub su napustili braća Antonio i Josip Vodopija. Uz pojačanja trenutni sastav Slobode čine: braća Andrija i Ivan Blažinović, braća Dominik i Marko Rožić, Emanuel Funtak,Filip Vodopija, Darko Tuk, Gabrijel Vinceković, Valentino Žlebak, Mario Tokalić, braćaPatrik i Rene Vrbnjak, Hrvoje Salaj, Patrik Šoštarić, Valentino Đuras, Antonio Dumbaj,Dominik Smogor, Matija Potočić, braća Antonioi Zdravko Ranogajec, Karlo Vinković, Luka Mudrić, Antonio Radošević, Mateo Sović, Mislav Sentić, Emilijan Vojvodić, Matija Bencet, Luka Cindarić i Martin Mihalic.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime