Trener NK Dubrave Alan Habuzin: Mobilizirali smo sve snage za ostanak u prvoligaškom društvu

0
Komunalac add

Dubrava je krenula u pripreme s velikim očekivanjima, ali i strepnjama zbog borbe za opstanak u 1. ŽNL istok. Naime, Dubrava je jesenski dio završila na pretposljednjem 14. mjestu sa svega 6 bodova. U klubu su itekako svjesni da su lošim igrama ostali dužni mnogim navijačima i gledateljima dubravskog kraja. Dubrava je stoga mobilizirala sve snage u jedinstvenom cilju, a to je ostanak u prvoligaškom društvu.

Uoči pripremnog dijela trener Alan Habuzin naveo je da pripreme startaju 31. siječnja.

Imamo jedan cilj, a to je ostanak Dubrave u 1. ŽNL istok pa smo mobilizirali sve snage u klubu. Što se tiče igračkih pojačanja za sada je jedino stigao Marko Šuflaj iz NK Draganac. Doduše još smo u pregovorima s par igrača i nadamo se povoljnim ishodima – naglasio je Habuzin.

Također je rekao kako ga posebno veseli što iz kluba nitko nije otišao. NK Dubrava u pripreme kreće u sljedećem sastavu: Tomislav Košak, Marko Šuflaj, Saša Jantoljak, vratari, Ivan Leboš, Denis Petković, Andrei Brkljacic, Matija Korenić, Robert Tomić, Zoran Krivan, Marko Fulir, Goran Grgić, Kristijan Štefanac, Kristijan Pejazić, braća Marijan i Milan Suša, Tomislav Okroša, Manuel Grbavac, Ivan Franjić, Karlo Horvat, Damir Mesarić, NikolaKoren i Luka Crnoja. Goran Mališ je dalje pod rehabilitacijom, isto kao i Leonardo Brtan, a povratnik Alen Crha je i prije rekao da će se pokušati uključiti u trenažni ritam.

U pripremnom razdoblju odigrat ćemo slijedeće utakmice: 03.02. Rakovec, 07.02. Čazma, 14.02. Tomislav Radnik (Sveti Ivan Žabno) i generalka 21.02. Kloštar (Kloštar Ivanić). U nadolazećem prvenstvu želim svima puno zdravlja i utakmica bez ozljeda jer će biti jako zanimljivo i što se tiče borbe za prvaka, a isto tako i borbe oko ostanka. Dubrava će odraditi dobre pripreme pa što bude – zaključio je trener Habuzin.

Zdenko Brezarić

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime