Trener Marijan Čokor podnio ostavku u Gaju

0
Komunalac add

Uoči nove sezone razišli su se Gaj i Marijan Čokor koji je podnio ostavku na mjestu trenera. Čokor je bio trener u Gaju od veljače 2022. godine koji je s klubom izborio ovogodišnje finale kupa Nogometnog središta Vrbovec u kojem je Strmec pobijedio Gaj rezultatom 2:0. Gaj je u proljetnom dijelu 1. ŽNL Istok 2021./22. imao turbulentno razdoblje u kojem su bile „mobilizirane“ i veteranske nogometne snage kako bi klub uspio privesti prvenstvo kraju. Na kraju je Gaj završio na 11. mjestu u kojem je i trener Marijan Čokor uložio puno vještine, trenersko znanje, životno iskustvo te puno truda i volje da klub poluči što bolji rezultat. Čokor je do sada bio trener u Slobodi iz Gradeca, Lonje iz Lonjice, Ostrne i Oborova te trenirao mlađe kategorije u Dugom Selu.

Podnio sam ostavku zbog nerazumijevanja dijela Uprave kluba u smislu dovođenja igračkih pojačanja. Istodobno naše najbolje igrače vrbuju drugi klubovi i izvjestan je njihov odlazak, a klub ih nije u mogućnosti zadržati. U takvoj situaciji nisam sebe više vidio na mjestu trenera, gdje bi eventualno loš rezultat bio moja odgovornost. Želim Gaju sve najbolje u novoj sezoni te se svima zahvaljujem na suradnji, a pogotovo predsjedniku Zdravku Pankretiću – izjavio je Čokor u povodu ostavke.

Nema dvojbe da je ovo neugodna situacija za Gaj koji sada pod hitno treba riješiti pitanje novog trenera, a vremena je sve manje jer ubrzo počinju i pripreme za novo prvenstvo početkom kolovoza. Naime, Gaj već 21. kolovoza 2022. godine igra pretkolo županijskog kupa u kojem na svom terenu dočekuje Croatiju iz Hrastja.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime