Trener Dražen Fulir podnio ostavku u Dubravi

0
Komunalac add

Prva „trenerska žrtva“ loših jesenskih rezultata klubova Nogometnog saveza Vrbovec u 1. ŽNL Istok desila se u Dubravi. Naime, Dražen Fulir podnio je ostavku na mjestu trenera poslije 5. kola, nakon prvog poraza Dubrave u Vezišću protiv Milke Trnine. Dubrava je u 5 utakmica ostvarila 4 neriješena rezultata i jedan poraz uz gol razliku 8:9 i 4 osvojena boda.

Dražen Fulir je kratko prokomentirao svoju ostavku. –Iako su ambicije kluba ove godine bile znatno veće, odnosno usmjerene u borbi za vrh tablice, uslijedili su razočaravajući rezultati u prvih 5 kola. Jednostavno, kao osoba koja je najodgovornija za postignute rezultate, snosim dio krivice i teret odgovornosti koji se odnosi i na igru i pristup cijele momčadi. Svoj sam posao obavljao maksimalno savjesno i odgovorno kako na treninzima, utakmicama tako i prema inim klupskim obvezama, ali nije polučen rezultat koji se očekivao u klubu. U takvim okolnostima sam podnio ostavku na mjestu trenera, a svojem nasljedniku, kao i Dubravi želim puno rezultatskog uspjeha u nastavku prvenstva – pojasnio je Fulir.

Treneri su uvijek prvi na udaru kada se ne ostvare zacrtani rezultati jer je na njih uvijek najlakše prebaciti krivnju i svu odgovornost, iako u tom lancu odgovornosti možda snose najmanju krivicu. Naime, za uspješne rezultate prije svega je uvjet redovno, sustavno i kontinuirano treniranje, maksimalni pristup prema utakmicama i drugim klupskim obvezama. A je li to baš sve bilo izvršeno u jesenskom dijelu od strane igrača Dubrave?

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime