Trener Dražen Biškup: „Uvažavamo Maksimir, ali Vrbovec igra na pobjedu!“

0
Komunalac add

Trener Dražen Biškup je u svom debiju na klupi Vrbovca u 19. kolu 3. HNL Središte preporodio vrbovečku momčad, koja je na Pešćenici odigrala najbolju utakmicu prvenstva i na kraju zasluženo ostvarila trijumf u derbiju začelja protiv HAŠK-a 4:1. Time je Vrbovec nakon 196 dana ostvario drugu prvenstvenu pobjedu i tako prekinuo crni niz od 8 uzastopnih poraza.

Dugo očekivana pobjeda u vrbovečkim redovima doprinijela je optimizmu i dizanju samopouzdanja u vlastite snage.

Dražen Biškup je uoči nove kvalifikacijske utakmice 20. kola 3. HNL Središte za Vrbovec protiv zagrebačkog Maksimira izjavio kako su protiv HAŠK-a konačno odigrali na razini kvalitete momčadi koju Vrbovec posjeduje.

Konačno je pao teret pritiska koji je momčad nosila na svojim leđima. Nema dvojbe da je to bila velika kočnica za nogometaše Vrbovca, ali se nadam da je to sada iza nas i s velikim optimizmom gledam na nastavak prvenstva jer su i napadači počeli zabijati golove. U goste nam dolazi uvijek neugodni i kvalitetni Maksimir. To je momčad koja igra kvalitetni nogomet, voli se nadigravati i koja se nalazi u zlatnoj sredini. Cijenimo Maksimir, ali nama ništa drugo ne preostaje nego osvajanje novih bodova kako bi ostali u ligi. Očekujem od svoje momčadi da ponovimo igru koju smo pružili protiv HAŠK-a jer samo maksimalnim angažmanom cijele ekipe od prvog do zadnjeg igrača možemo doći do nova tri boda – rekao je Biškup.

Utakmica se igra sutra, 3. travnja na Sajmištu s početkom u 16,30 sati.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime