Trener Dražen Biškup preuzeo Vrbovec

0
Komunalac add

U Vrbovcu nema predaje, dok postoji iole teoretska šansa, da se ostane u trećeligaškom društvu. Stoga je Uprava na čelu s predsjednikom Matom Jelićem i potpredsjednikom Draženom Prelogom, nakon ostavke Renata Jurčeca, za novog i to četvrtog trenera ove sezone ekspresno imenovala Dražena Biškupa.

Dražen Biškup je svoj dolazak u Vrbovec kratko komentirao: „Ovo je prije svega za mene veliki sportski motiv i veliki sportski izazov da pokušam izvući Vrbovec iz ove izuzetno teške situacije. Prihvatiti klub s ovakvom rezultatskom zaostatku treba imati prije svega životne i sportske hrabrosti, da ne kažem ludosti. Svjestan sam situacije, da nije lako dići momčad koja je u zadnjih 8 prvenstvenih utakmica za redom napuštala teren pognute glave. Međutim, prihvatio sam misiju spašavanja Vrbovca i sada sam maksimalno i jedino koncentriran da se i taj cilj i ostvari“.

Fenjeraš Vrbovec je u dosadašnjih 18 prvenstvenih utakmica postigao svega 13 zgoditaka i ima najlošiji napad lige, dok je istodobno primio 41 zgoditak pa po tom podatku ima i najlošiju obranu u 3. HNL-u Središte. Vrbovec je prvu i zadnju pobjedu u ovom prvenstvu ostvario 12. rujna 2020. godine i to protiv krapinskog Zagorca. Stoga cjelokupna vrbovečka nogometna javnost očekuje da se što prije prekine ovaj sramotan rezultatski niz poraza trećeligaša Vrbovca. Uprava Vrbovca očekuje da će imenovanje Dražena Biškupa za trenera konačno kod vrbovečkih nogometaša izazvati pozitivan šok i rezultatski iskorak.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime