Trener Dražen Biškup i Vrbovec se sporazumno razišli

0
Komunalac add

Dražen Biškup nakon 28. kola u 3. NL Centar i odigrane utakmice između Vrbovca i Segeste koja je završila pobjedom gostiju 1:2 nije više trener vrbovečkog kluba. Vrbovec i Dražen Biškup su se sporazumno razišli 6 kola prije završetka prvenstva. Za sada uz seniore ostaju Mladen Falčević i Anđelko Antolić. Biškup je kao trener na klupi Vrbovca debitirao 29. ožujka 2021. i u gostima pobijedio zagrebački HAŠK rezultatom 4:1.

U sezoni 2020./21. uspio je izboriti ostanak Vrbovca u 3. HNL Središte koji je završio na 16. mjestu. Biškup je u prvenstvu 2021./22. u 3. HNL Središte s Vrbovcem osvojio 7. mjesto. Nema nikakve dvojbe da je Dražen Biškup puno toga dobroga napravio u prethodnom razdoblju u Vrbovcu.

U kojoj će mjeri promjena trenera razdrmati mladu vrbovečku momčad u finišu prvenstva ubrzo će se vidjeti. Vrbovčani već u subotu, 29. travnja gostuju kod lidera Karlovca 1919. U svakom slučaju u Vrbovcu nema predaje te će se boriti do zadnje utakmice i dokle god postoji i zadnja teoretska šansa za ostanak u 3. NL Centar.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime