Treća pobjeda u nizu Vrbovca protiv Vrapča 2 : 1

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 4. KOLO 3. HNL SREDIŠTE

VRBOVEC – VRAPČE 2 : 1

VRBOVEC, Gradski stadion. Bez gledatelja.

Sudac: Patrik Pavlešić 7 (Duga Resa). Pomoćnici: Emir Trklja (Petrinja) i Tomislav Mioković (Sisak). Četvrti sudac: Ivan Lacković (Jablanovec).

Delegat: Perica Kovačević (Zagreb).

STRIJELCi: 0:1 M. Ćosić (57), 1:1 J. Colarić (72), 2:1 D. Colarić (83).

VRBOVEC: Zrinščak 7, Frigan 7, M. Tolić 6,5, Krizmanić 7, Lovrić 7, Mar. Ćosić 7, Bubnjar 6,5, (od 46. Trošić 7), Tomas 7, J. Colarić 7, (od 90. Boroša -), D. Colarić 7, K. Colarić 6,5, (od 46. Slišković 7),

Trener: Dražen Biškup 6,5.

VRAPČE: Tor 6, Milinović 7, Mat. Ćosić 7, Kopljar 6,5, (od 77. Anić -), Tomšić 6,5, (od 77. Prenkpalaj -), Strmečki 6,5, (od 89. Kulašević -), Marić 6,5, (od 89. Nasri -), Markušić 7, Bradić 6,5, (od 84. Pavić -), James 7, Hajnal 7.

Trener: Denis Bezer 6,5.

IGRAČ UTAKMICE: Mario Ćosić.

Prvo poluvrijeme između Vrbovca i Vrapča odigrano je u mlakoj i ravnopravnoj igri na sredini terena bez izrazitih šansi. Prvi su zaprijetili gosti u 6. minuti preko Tomšića, ali je njegov udarac s 14 m završio visoko iznad gola. Frigan je u 16. minuti ubacio loptu s desne strane, a Kristijan Colarić glavom s 7 m pucao pored desne vratnice. U 41. minuti James je srušio  Domagoja Colarića u izglednoj prilici u svom kaznenom prostoru, ali očiti kazneni udarac za domaćina nije sudio sudac Pavlešić.

U nastavku u 53. minuti Domagoj Colarić je u solu prodoru tukao s 14 m, ali je vratar Tor paradom obranio udarac. Vrapče je stiglo do vodstva u 57. minuti kada je odbijenu loptu na 14 m zahvatio Matej Ćosić i neobranjivo pogodio u gornji desni kut. Poslije toga se utakmica rasplamsala jer je domaćin preuzeo inicijativu i stigao do izjednačenja u 72. minuti nakon pogreške gostujućeg vratara Tora koju je kaznio Josip Colarić. Mario Ćosić je u 76. minuti centrirao loptu s lijeve strane, a Josip Colarić glavom šutirao pored lijeve vratnice. U 79. minuti sijevnuo je brzi kontranapad gostiju, ali je Zrinščak hrabrom obranom za milimetar bio brži od Hajnala. Vrbovec je preokrenuo rezultat u 83. minuti. Mario Ćosić je ubacio korner s desne strane, a Domagoj Colarić s 10 m glavom loptu zakucao u gornji desni kut za konačnih 2:1 za Vrbovec.

Ovo je bila treća domaća pobjeda Vrbovčana u nizu pa je tako ispunjen plan da nema rasprodaje domaćih bodova na Gradskom stadionu. Ponovo kolektivna pobjeda Vrbovca koji su samo u drugom poluvremenu odigrali na kvalitetnoj razini, dok je prvo poluvrijeme bilo za zaborav. Ipak kada je Vrbovec pojačao ritam i agresivnost u igri stigla je i zaslužena pobjeda protiv solidne ekipe Vrapča svrsishodnim trenerskim vođenjem Damira Biškupa.

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime