Treća liga starta za deset dana

0
Komunalac add

Vrbovečki nogometni kibici s nestrpljenjem očekuju početak novog trećeligaškog prvenstva, koje kreće za deset dana. Do kraja priprema za novu sezonu Vrbovec igra još dvije prijateljske utakmice. Danas poslijepodne snage će odmjeriti s Podravcem u Virju, a u subotu u 18 sati na Gradskom stadionu igra „generalku“ s Novigradom Podravskim.

Ljetos je na Sajmištu bilo kao u košnici. Puno je igrača otišlo, a isto ih je toliko i došlo, prije svega na provjeru. Pregovori su završili, pa se već sada zna tko će nositi vrbovečki dres od jeseni – izvjestio je Klub na svojim službenim stranicama.

To su Marko Čupić (koji je već igrao u Vrbovcu), Matija Grežina (iz Croatia Hrastje), Petar Jelavić (iz Kurilovca), Anel Mašić (iz SV RB Leithausl Loidl Dienersdorf), Marko Novokmet (iz Španskog), Ilija Radovac (iz Španskog), Milan Suša (iz Dubrave), braća Gabriel i Martin Tolić (obojica iz Kustošije), Damjan Vojnić (iz Jaruna), Karlo Zebić (iz Španskog) i Daniel Jukić (iz Trnja). Iz dosadađnjeg sastava i dalje su na Samištu: Alen Babić, Filip Busija, Domagoj i Josip Colarić, Mario Ćosić, Hrvoje Medverec, Filip Pluščec, Josip Slišković i Luka Vrsaljko.

Podsjetimo, Tihomiru Bradiću će u vođenju momčadi asistirati Dražen Fulir-Pele (nakon Denisa Madžara) te Igor Ratkajec (trener golmana, poslije Damira Talaje).
Klub su ovoga ljeta napustili bivši kapetan Matija Dimović, zatim Nikola i Filip Jendriš, Antonio Boroša, Mijo Jurić, Luka Nakić, Matija Petak, Matija Ištvanović, Dorijan Vrtar, Lovro Šimić, Silvijo Malkoč i Filip Vimislicky.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime