Traže se 182 pomoćnika u nastavi

0
Komunalac add

U sklopu projekta “Prsten potpore IV” objavljen je Javni poziv za zapošljavanje 182 pomoćnika u nastavi i 1 stručnog komunikacijskog posrednika za rad sa 196 učenika s teškoćama u razvoju u osnovnim i srednjim školama Zagrebačke županije, koje su ujedno i partneri u projektu. Prijave se podnose školama, a otvorene su do 16. kolovoza 2021.
godine.

Projekt “Prsten potpore IV” prijavljen je na otvoreni Poziv “Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza IV” koji će se financirati sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali “2014.-2020. Projekt je ukupne vrijednosti 8.244.927,60 kn, od čega se
očekuje 7 milijuna kuna iz Europskog socijalnog fonda, a ostatak u iznosu 1.244.927,60 kn bit će osiguran iz proračuna Zagrebačke županije. Projekt će se provoditi tijekom školske godine 2021./2022.

Projektom je predviđen odabir, edukacija i zapošljavanje osoba na poslovima pomoćnika u nastavi i stručnog komunikacijskog posrednika u osnovnim i srednjim školama na području Zagrebačke županije radi postizanja boljih obrazovnih postignuća, uspješnije socijalizacije i emocionalnog funkcioniranja učenika.

Pomoćnici u nastavi i stručni komunikacijski posrednik zaposlit će se u 29 osnovnih i 8 srednjih škola kojima je osnivač Zagrebačka županija na nepuno radno vrijeme (minimalno 20, maksimalno 35 sati tjedno) ili puno radno vrijeme.

Natječajni postupak provode škole koje na svojim web-stranicama objavljuju Natječaj za zapošljavanje pomoćnika u nastavi/stručnog komunikacijskog posrednika na određeno vrijeme za nastavnu godinu 2021./2022. i provode selekciju kandidata. Popis škola-partnera projekta i Javni poziv možete pronaći na web-stranicama Zagrebačke županije
<http://www.zagrebacka-zupanija.hrwww.zagrebacka-zupanija.hr> pod rubrikom
Natječaji.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime