Tomislav Radnik slavio u Lonjici

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

LONJA – TOMISLAV RADNIK 1:4

LONJICA: Igralište NK Lonje. Bez gledatelja.

Sudac: Martin List (Dubrava).

STRIJELCI: 0:1 Dubravec (17), 0:2 Markešić (33), 1:2 Baček (49 11m), 1:3 Markešić (64 11m), 1:4 Markešić (77).

LONJA: Mandić, Kobaš, Hren, Salopek, Ivoš, Delija, Solarić, Forgač, Simonović, Barišić, Pušić. Još su igrali: Blažević, Horvatinović, Gruden, Baček, Severec, Dokuš i Pavić.

TRENER: Filip Oroz.

TOMISLAV RADNIK:Tkalčec, Selak, Hmelina, Horvatić, Dubravec, Papa, Vrtar, Prskalo, D. Mesar, Markešić, Čeradar. Još su igrali: Čičak, M. Mesar, Jambrović, Dragić, Ledinski i Uzelac.

TRENER: Drago Papa.

Po prohladnom, vjetrovitom i sunčanom vremenu, Lonja i Tomislav Radnik odigrali su po neravnom terenu živu, požrtvovnu i borbenu utakmicu, na kojoj je na obje strane bilo dosta izglednih prilika za postizanje zgoditaka.

Lonja je prva izradila 100 postotnu priliku u 10. minuti u kojoj je Salopek s 11 m uzdrmao vratnicu, a odbijenu loptu zahvatio Simonović sa 6 m koja je završila u gostujućem bloku. Gosti iz Svetog Ivana Žabna poveli su u 17. minuti. Dubravec je snažno opalio po lopti s 14 m koja je odsjela u lijevom gornjem kutu. Bolju igru gosti su pretvorili u novi zgoditak u 33. minuti. Po desnoj strani probio se Papa i ubacio loptu u peterac gdje je Markešić iz blizine zatresao domaću mrežu.

U samom početku drugog poluvremena u 49. minuti igranje rukom gostujućeg igrača u svom kaznenom prostoru sudac List je okvalificirao kao najstrožu kaznu. Baček je sigurno postigao zgoditak iz kaznenog udarca. Sudac List je po drugi puta pokazao na bijelu točku u 64. minuti kada je Dubravec bio srušen u domaćem kaznenom prostoru. Markešić je rutinski postigao pogodak. Po treći puta u strijelce se upisao u 77. minuti najbolji igrač utakmice Markešić koji je s 14 m volejom zahvatio loptu i pogodio desni gornji kut.

Tomislav Radnik se predstavio u boljem izdanju, predvođen nekadašnjim prvoligaškim igračem/trenerom Dragom Papom, koji je kažnjavao domaće pogreške. S druge strane i nogometaši Lonjesu imala svoje prilike i dobra razdoblja igre, ali ih ovaj puta nije služila sportska sreća.

Zdenko Brezarić

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime