Tomislav Prugovečki i Antun Zmiša pobjednici 1. turnira u stolnom nogometu

0
Komunalac add

U organizaciji Cafe bara Grey iz Martinske Vesi i tvrke Kikers iz Rakovca na 1. turniru u stolnom nogometu okupili su se igrači iz Donje Zeline, Drenove, Hagnja, Lonjice, Marije Bistrice, Naselja Stjepana Radića, Rakovca, Vrbovca i Vrhovca. Sudjelovalo je sveukupno 7 ekipa.

Pobjednici turnira bili su Tomislav Prugovečki (Marija Bistrica) i Antun Zmiša (Drenova).  Drugo mjesto su osvojili Luka Goran Filipović i Dalibor Križanac (oboje iz Naselja Stjepana Radića), a treće mjesto su zauzeli Zlatko Gradinšćak (Haganj) i Roman Petriš (Donja Zelina). Prvoplasirane ekipe su tako ispisale dio sportske vrbovečke povijesti i izvršile promociju natjecanja u stolnom nogometu, kao i ostali sudionici turnira.

Uime organizatora Cafe bara Grey Franjo Jaković i tvrtke Kikers Patrik Pajur su dodijelili nagrade za tri prvoplasirane ekipe. Za osvojeno prvo mjesto dodijeljen je stol za profesionalni stolni tenis i 50 eura, za drugo mjesto stol za profesionalni stolni tenis i 25 eura i za treće mjesto mini stolni nogomet i sanduk pive. Organizator je za sve sudionike osigurao jelo i piće. Organizatori najavljuju u narednom razdoblju još druženja i natjecanja na idućim turnirima stolnog nogometa.

 

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime