TK Vrbovec održao “Veseli turnir”

0
Komunalac add

U organizaciji TK „Vrbovec“ protekle subote održan je posljednji turnir u ovoj teniskoj sezoni pod nazivom “Veseli turnir”. Ovo je bilo sedmo natjecanje u posljednja 3 mjeseca u kojima su tereni bili popunjeni kroz cijeli dan. – Izrazito smo ponosni što smo uspjeli odraditi sva natjecanja koja smo planirali organizirati u ovoj, za nas, dosta napetoj i kompliciranoj godini – poručili su iz teniskog kluba.

Unatoč magli, na teniskim se terenima od ranih jutarnjih sati okupilo 16 tenisača koji su bili raspoređeni u 2 jakosne skupine te su se ždrijebom birali teniski partneri i to principom jedan igrač iz jače jakosne skupine te jedan igrač iz slabije jakosne skupine. – Nakon toga, formirale su se 2 skupine od po 4 para te su najbolja 2 para iz svake grupe dobila priliku boriti se u polufinalu. U borbi za treće mjesto bolji su bili par Sesvečan Ivan i Palenik Damir koji su pobijedili Mihaela Magića i Lovru Lončarića. U finalu su se sastali par Jakšić Jurica/Knapić Josip i par Barberić Goran/Đurašina Moran. Nakon zanimljivog i tijesnog meča naslov su, sa pobjedom 9/7, osvojili par Barberić/Đurašina. Pehare i medalje podijelio je dopredsjednik Kluba Tomislav Pavić – ističu iz kluba.

Paralelno uz turnir, na terenu broj 2 održala se i radna akcija podizanja balona. – Uz sve natjecatelje turnira dodatno je došlo još petnaestak članova i prijatelja kluba pa smo uspješno odradili i ovaj najzahtjevniji dio na kraju ljetne sezone. Balon je postavljen na mjesto i na kraju dana se uspješno “podigao na noge”. Predstoji nam još pranje balona iznutra, postavljanje reflektora, uređivanje terena i zimska teniska sezona u balonu može započeti – naglasio je tajnik TK Vrbovec Moran Đurašina.

Za ručak je bio organiziran roštilj za sve prisutne kojeg je savršeno ispekao Damir Lončarić, a za zabavu i glazbu je bio zadužen naš član kojeg u klubu od milja zovemo DJ Freddie. Na kraju dana možemo reći da smo jako zadovoljni kako je protekao dan i na sve napravljeno te smo izrazito ponosni na sve naše članove koji svojim vremenom i zalaganjem sudjeluju i podupiru rad Kluba. Još bismo se htjeli zahvaliti Gradu Vrbovcu na financijskoj potpori te Siniši Petrinoviću i Bravelu na pomoći oko prebacivanja balona na teniski teren. Vidimo se u balonu! – na kraju poručuju iz kluba.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime