Tihomir Bradić podnio ostavku

0
Komunalac add
Tihomir Bradić više nije trener seniorske momčadi NK Vrbovca. Izvršni odbor kluba sinoć je na sjednici prihvatio Bradićevu ostavku, koju je podnio u srijedu nakon utakmice s HAŠKOM. –Zahvaljujem se sadašnjoj i svim prijašnjim upravama kluba. Dobio sam priliku iz kopački uskočiti na trenersko mjesto ozbiljne momčadi. U ovom poslu ima svijetlih trenutaka, a naravno i lošijih rezultata, spletom okolnosti na početku sezone završili smo u karanteni. Želim puno sreće i svom nasljedniku, sada će trebati osvježenja u igračkom kadru zbog velikog broja utakmica. Zahvaljujem svojim igračima koji zaslužuju bolje rezultate, oni imaju kvalitetu i nadam se da će to pokazati u narednim utakmicama – komentirao je Bradić koji odlazi iz kluba i više neće biti ni voditelj nogometne škole.
Zahvaljujemo se treneru Bradiću na predanom radu, osvojenom 4. mjestu, dobrom vođenju nogometne škole i svemu dobrom što je napravio za klub – poručuju iz NK Vrbovca. Novi trener seniorske momčadi je dosadašnji pomoćnik glavnog trenera Dražen Fulir Pele. –Vjerujemo da će Pele svojim iskustvom i velikim nogometnim znanjem pomoći da prebrodimo ovu tešku situaciju u koju smo zapali zbog trotjedne prisilne pauze u treniranju zbog zaraze naših igrača s COVID 19 – kažu iz kluba.
Pred igračima sutra je nova prvenstvena utakmica i borba za važnu pobjedu. Na Gradskom će stadionu od 16 sati ugostiti Bistru.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime