Tihomir Bradić – Moramo se pojačati!

0
Komunalac add

Tihomir Bradić, donedavni prvotimac, danas je službeno pomoćni trener NK Vrbovca, ali je u stvarnosti momčad njemu dana u ruke. Uz to, profesionalno je od ove jeseni i na čelu Škole nogometa na Sajmištu. Dva dana nakon zadnjeg sučevog zvižduka ove jeseni, „Brada“ će ustvrditi: – S obzirom na niz okolnosti koje se nas pratile ove jeseni, ipak smo skupili 24 boda (računali smo 18 do 21 boda), pa zbog toga i mogu biti zadovoljan. Ali, sjetite se, ostali smo kratki za najmanje 4 boda- ističe.

Gdje smo ih „prosuli“?

-Prije svega, imali smo strašan peh s penalima. Čak četiri jedanaesterca u nizu nismo iskoristili. Posebno me boli propuštena prilika za pobjedu protiv Dubrave u nadoknadi vremena. Tek je u Novigradu Slišković uspio zabiti s bijele točke. I bio je to i posljednji jedanaesterac dosuđen za nas.

Puno je igrača jesenas bilo „izvan stroja”.

-Počelo je odmah na početku protiv Ponikvi, kada su morala igrati dva igrača bez dana priprema. Onda je krenulo: ozlijedili su se Nikola i Filip Jendriš, Petak, Dimović, Josip Colarić je bio upitan do kraja, ali je ipak odigrao dva poluvremena i donio tri boda. Ne zaboravimo da nas je ljetos napustio i Gegić, važna karika u momčadi. Kad se sve uzme u obzir, još smo dobro i prošli.

Proljetna je polusezona uvijek zahtjevnija od jeseni. Kako dalje?

-Polovicom siječnja kreću pripreme. Proljeće nam donosi jedno gostovanje više i nema nam druge, moramo se pojačati, ako želimo ostati tu gdje jesmo. Imamo publiku, pokazali smo da možemo igrati, paralelno radim na daljem ustroju naše Škole i mislim da smo na dobrom  putu da Vrbovec očuva status prave nogometne sredine, kakva je bila i dosada.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime