The job of my life – kreće drugi krug

0
Komunalac add

Udruženje obrtnika Vrbovec u suradnji s njemačkim Ministarstvom rada i socijalne skrbi te Saveznom agencijom za rad Njemačke pokreće drugi krug programa The job of my life.

U sklopu programa kandidati će imati priliku školovati se tri i pol godine u regiji Donja Saska gdje će stjecati teorijska i praktična znanja te primati novčanu potporu u iznosu od 818 eura mjesečno. Prije odlaska na rad u Njemačku, kandidati će pohađati tečaj njemačkoj jezika u trajanju do 400 sati. 

Struke koje se nude u programu su kuhar, konobar, hotelijer, mesar, prodavač mesnih proizvoda, instalater kućnih instalacija, vozač teretnih vozila, čistač, radnik u niskogradnji, elektroničar, trgovac i vrtlar. Osnovni preduvjeti za uključivanje u program su dob između 18 i 27 godina, završen trogodišnji ili četverogodišnji srednjoškolski program i visoka motiviranost.

Svi zainteresirani koji zadovoljavaju navedene uvjete mogu doći na prezentaciju programa 19. studenog u 10 sati u prostorije Udruženja obrtnika Vrbovec na adresi Križevačka 4.

Cilj ovog programa je borba protiv visoke nezaposlenosti mladih u Europskoj uniji i osiguranje potrebnih stručnjaka u Njemačkoj.

ChannelImages

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime