Testna mjesta u Vrbovcu

0
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Komunalac add

Nacionalni stožer jučer je donio odluku o uvođenju covid potvrda za ulaz u javne ustanove i državne institucije. Načelnik Stožera Davor Božinović rekao je da je Stožer donio odluku kojom se uvodi sigurnosna mjera obveznog testiranja prilikom dolaska na posao za dužnosnike, državne i javne službenike te zaposlenike ustanova i trgovačkih društava čiji su osnivači RH, županije, gradovi i općine.

Od utorka 16. studenog svi na koje se odnosi odluka prije dolaska na radno mjesto, ili prilikom dolaska, ako njihov poslodavac to organizira, morat će se testirati, i to najmanje dvaput tjedno. Popis testnih mjesta u Vrbovcu nalazi se u nastavku.

Popis svih testnih mjesta u RH objavilo je Ravnateljstvo civilne zaštite na svojim internetskim stranicama, a možete ga pogledati i OVDJE.

Dužnosnici, službenici i zaposlenici obvezni su EU-digitalnu COVID-potvrdu ili odgovarajući drugi dokaz o cijepljenju, preboljenju ili testiranju predočiti prilikom ulaska u prostorije poslodavca. Ista obveza odnosi se i na sve stranke koje dolaze u službene prostore.

Oni koji odbiju testiranje, odnosno odbiju predočiti EU-digitalnu COVID-potvrdu ili odgovarajući drugi dokaz ne mogu ulaziti i boraviti u prostorijama na koje se odnosi odluka.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime