Teniski klub Vrbovec slavi 50 godina

0
Komunalac add

U subotu je završila Treća seniorska teniska liga – Odbor Središte. Seniori Teniskog kluba  Vrbovec su u zadnjem kolu gostovali u Zaprešiću te su u izjednačenom meču došli do ukupne pobjede od 4:3. Uz kapetana Juricu Jakšića, presudna 3 boda donijeli su juniori Lovro Lončarić i Luka Klepec. Ovom pobjedom je ekipa TK Vrbovec završila na 2. mjestu ukupnog poretka te je popravila prošlogodišnji rezultat koji je bio 3. mjesto.

Ostaje žal za jedinim porazom u ligi i to u predzadnjem kolu od ekipe Ogulina te plasmanom u kvalifikacije za 2. ligu, ali u ligi od ukupno 9 ekipa iz središnje Hrvatske, 2. mjesto i nije tako loše. Teniski klub Vrbovec predstavljali su kapetan Jurica Jakšić, dokapetan Moran Đurašina, Vedran Juričić, Karlo Burić, Lovro Lončarić, Luka Klepec, Franko Šiljeg, Ivan Krivić, Karlo Bošnjak, Marko Starčević i Mirko Borna Nižić. Veliko hvala svima na treninzima i na vremenu odvojenom u odigranim mečevima u kojima su branili boje kluba – poručili su iz TK Vrbovec.

Što se tiče teniskog i natjecateljskog dijela, sada predstoji mala stanka sve do manifestacije “Kaj su jeli naši stari” kada je u programu turnir pod nazivom “Kak su igrali tenis naši stari” te turnira iz kalendara HTS-a do 14 godina početkom rujna ove godine.

Vrijedni članovi kluba aktivno rade na nastavku uređenja zgrade te ih posebno veseli početak uređenja parkinga ispred Gradskog stadiona.

U petak, 5. srpnja, TK Vrbovec za sve članove, prijatelje i donatore kluba organizira prigodnu svečanost povodom preuređenja zgrade kluba, postavljanja nove rasvjete na dva terena te proslave 50-te godišnjice kluba. – Pozivamo sve da dođu u naš klub i počnu se baviti tenisom i sportom općenito, obećajemo da nećete požaliti – poručuju iz TK Vrbovec.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime