Teniski klub Vrbovec nastavlja s uređenjem terena

0
Komunalac add

Lijepo vrijeme proteklih dana ide u prilog Teniskom klubu Vrbovec. Naime, nastavljeni su radovi koji su započeli pred kraj prošle godine, a obuhvaćaju rekonstrukciju terena 3 i 4 te kompletnu ogradu oko tih terena. Uz pomoć članova kluba završeno je betoniranje posljednjeg zidića koji je nedostajao i na koji će se postaviti zadnji stupovi ograde. Iz kluba se nadaju da će uspjeti pripremiti sve do početka ljetne sezone odnosno do travnja ove godine.

Pošto traje zimska sezona nema puno aktivnosti oko TK Vrbovec, ali i dalje se radi na tome da se svima pruže što bolji uvjeti u postojećoj zimskoj i sljedećoj ljetnoj sezoni. Teren koji je natkriven balonom radi uredno i bez većih problema i možemo reći da smo zadovoljni sa popunjenosti i teniskim aktivnostima naših članova i prijatelja iz okolnih mjesta. Dolaze nam treneri i tenisači iz Križevaca, Bjelovara te manjih okolnih mjesta. Naša teniska škola radi neprekidno i trenutno je pohađa oko 20 mladih tenisača. Cilj je na ljeto taj broj znatno povećati te je u planu dogovoriti rad sa još jednim trenerom – rekao je tajnik kluba Moran Đurašina.

Ovim putem želimo reći veliko hvala svim prijateljima Kluba koji su na bilo kakav način pomogli u radu Kluba. Moramo izdvojiti Grad Vrbovec i gradonačelnika Denisa Kralja koji nam daje veliku podršku, Komunalac Vrbovec, Metalac Sever, Pavić -Transporti i trgovina, Trgomont Vrbovec te Opremu Vrbovec bez kojih, u ovoj situaciji, projekt rekonstrukcije terena ne bi zaživio ove godine. Uvelike su pomogli i sami članovi Kluba jer bez njihovog odaziva na radne akcije ništa ne bi bilo izvedivo – ističu iz kluba.

U nadi da će vrijeme u ožujku i travnju biti povoljno radi svih potrebnih pripremnih radova i uređenja terena, vesele se skorašnjim susretima na otvorenom. Klub priprema puno događanja i s nestrpljenjem očekuju početak ljetne sezone.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime