Teniski klub Vrbovec nastavlja s uređenjem terena za novu sezonu

0
Komunalac add

Teniski klub Vrbovec odradio je u nedjelju još jednu hvalevrijednu akciju. Gotovo 25 članova i prijatelja okupilo se s ciljem uređenja teniskih terena i klupskih prostorija. Kako ističu iz kluba bila je ovo rekordna posjećenost u posljednjih 20-ak godina te jasan pokazatelj fantastičnog zajedništva i povezanosti članova s klubom koje trenutno vlada.

Radilo se od samog jutra pa sve do kasnih popodnevnih sati, a druženje je nastavljeno i nakon obavljenog posla. Posla je bilo mnogo, kao i uvijek početkom sezone, ali se puno toga obavilo s obzirom na veliku radnu snagu. – Dva terena su u završnoj fazi i očekujemo da će biti spremni za igru kroz tjedan dva, druga 2 terena su očišćena i nasipana sa novim materijalom te se može krenuti sa valjanjem terena i zbijanjem tenisita dok se ne dobije ravna površina i povoljni uvjeti za igru. Rasvjetni stupovi su pobrušeni, očišćeni te premazani temeljnom i završnom bojom te su time spremni za toliko iščekivano postavljanje koje bi trebalo biti nakon spuštanja i micanja teniskog balona. Gornji dio klupske zgrade je djelomično očišćen te su bačene nepotrebne stvari koje godinama zauzimaju prostor koji je zbog toga neiskorišten – ističu iz kluba.

Ženski dio kluba očistio je dio pokraj sjenice te uredio okolno cvijeće i biljke koje uljepšavaju vanjski prostor. U toku ovog tjedna kreće postavljanje skele zbog uređenja fasade zgrade. Teniski balon će biti u funkciji do kraja ožujka te po potrebi i u slučaju lošeg vremena i početkom travnja. – Čeka nas spuštanje istog, micanje sa terena te uređivanje zadnja dva terena i postavljanje rasvjete. Uskoro će krenuti i upisi novih članova u tenisku školu, za mlade i za starije sugrađane koji žele naučiti tenis ali o svemu ćemo na vrijeme obavijestiti sve zainteresirane – poručili su iz kluba.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime