Teniski klub Vrbovec nastavlja s radnim akcijama

0
Komunalac add

Članovi Teniskog kluba Vrbovec, uz redovno igranje tenisa, učestalo sudjeluju i u radnim akcijama koje se organiziraju. Nakon što su prije 2 tjedna uspješno postavljeni stupovi za rasvjetu, u četvrtak i petak su se na njih montirali novi LED reflektori koji će omogućiti igranje u kasnim noćnim satima za sve one članove koji zbog svojih obaveza ne stignu doći na tenis za vrijeme danjeg svjetla. Iz kluba zahvaljuju Željku Pankretiću koji im je pomogao u tome.

Već dva dana kasnije, u nedjelju, 15-ak članova se okupilo i krenulo sa postavljanjem linija na terenu 1 te zatvaranjem ograde koja je bila skinuta radi ulaska vozila sa kranom i samog postavljanja reflektora. Nove linije su se uspješno postavile pa će samim time za par dana teren biti spreman za igru. Teren 2 je uređen i nabavljene su nove linije koje će se postaviti kroz 2 tjedna i tako će svi tereni biti na raspolaganju.

Radovi na zgradi idu polako ali sigurno, ugrađena su nova 2 dimnjaka, krov je skoro pa završen, promijenjena je stara stolarija. Uskoro kreću postavljanja novih vodovodnih cijevi u kupaonicama te se započelo postavljanje izolacije na vanjske zidove zgrade. Uskoro bi trebali krenuti i keramičarski radovi i to nas sve veseli. Veliko hvala gradonačelniku Denisu Kralju i Gradu Vrbovcu na pruženoj potpori te posebno veliko hvala našem vrijednom članu Damiru Lončariću koji radove organizira i drži pod kontrolom – poručuju iz kluba.

Ovaj vikend u goste dolaze mali tenisači iz svih krajeva Hrvatske. TK Vrbovec, u suradnji sa prijateljima iz TK Radnik Križevci, organizira turnir 2. ranga iz kalendara HTS-a do 12 godina. –Očekujemo gotovo stotinjak djece koja će biti raspoređena na ukupno 10 vrbovečkih i križevačkih terena. Vremenska prognoza bi trebala biti dobra te vas sve pozivamo da dođete na naše terene i uživate u prirodi i tenisu – kažu organizatori.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime