Teniski klub Vrbovec krenuo s pripremama za novu sezonu

0
Komunalac add

Jučer je održana prva radna akcija Teniskog kluba Vrbovec u novoj sezoni. Samim time krenuli su pripremni radovi i pojačane aktivnosti vezane uz klub. Članovi kluba istaknuli su kako ih veseli što uskoro započinje obnova zgrade, a radovi bi trebali započeti kroz nekoliko dana dok je rok za završetak radova 3 mjeseca. Zgrada će dobiti svoje novo lice u vidu novog krovišta, stolarije i novih sanitarnih čvorova te kupaonice.

Čeka nas uzbudljiva i zahtjevna godina ali naša snaga su naši dragocjeni i vrijedni članovi. Oni su naš ponos i nešto što nas razlikuje od velike većine teniskih klubova u okolici i šire. Nije lako žrtvovati svoje vrijeme i davati sebe za dobrobit Kluba, a time i samog grada. Ali to su vrline naših vrijednih članova i prijatelja i zato ćemo se truditi pružiti im što bolje uvjete – poručili su iz kluba.

Još jednom se moramo zahvaliti Gradu Vrbovcu i gradonačelniku koji su nam sve to omogućili te cijene naš trud koji ulažemo u posljednje vrijeme. Također, u planu Grada je izgradnja parkirališta sa zelenim otocima ispred samog teniskog i nogometnog kluba te će klubovi napokon dobiti prikladan prilaz. Uz to, plan uprave TK Vrbovec je postaviti rasvjetu na 2 terena, danas se napravio prvi korak prema tome jer su se krenuli pripremati i obnavljati rasvjetni stupovi. Reflektore je Klub nabavio krajem prošle godine te čekaju montažu – dodaju iz kluba.

Također, započeli su radovi na terenima te je dio njih očišćen i po njemu je raspoređen novi tenisit. Popravlja se ograda, postavljaju zaštitne blende i ostali sitni radovi oko terena i na zgradi kluba koji su potrebni za početak igre na otvorenom. U radnoj akciji sudjelovalo je preko 15 članova. Klub je za njih osigurao doručak i ručak te pića tokom dana.

Teniski balon radi neprekidno te se provodi teniska škola. – Sa zadovoljstvom možemo reći da je balon solidno popunjen gotovo svaki dan i to sa tenisačima iz Vrbovca, Križevaca, Bjelovara i okolice. U narednim danima i vikendima očekuju nas još brojne radne akcije ukoliko želimo dočekati početak ljetne sezone spremni, ali poznavajući naše članove, to ćemo sa velikim entuzijazmom i lakoćom odraditi – zaključili su iz kluba.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime