Tenisači završili sezonu

0
Komunalac add

Završila je HEP III. seniorska teniska liga – Odbor Središte. U subotu 1. srpnja, TK “Vrbovec” je ugostio ekipu ŠK Ivanića u meču polufinala. U zanimljivom i napetom meču boljim i spretnijim su se pokazali tenisači iz Ivanića te su se sa ukupnih 4:3 plasirali u finale te poslali vrbovečku ekipu u borbu za 3. mjesto. U drugom polufinalu TK Zaprešić je na domaćem terenu svladao TK Tenis Jaska s 5:2.

Sama završnica je bila organizirana sljedeći dan, 2. srpnja 2023. godine. Najbolje 4 ekipe okupile su se na vrbovečkim terenima te su se paralelno igrala oba susreta, finale i meč za 3. mjesto. Nakon pojedinačnih mečeva ekipa Ivanića je protiv TK Zaprešić imala zaostatak od ukupnih 3:2, isto kao i momčad TK Vrbovec protiv TK Tenis Jaska. Obje momčadi su za preokret trebale pobijediti u oba meča parova. Nakon napetih i kvalitetnih mečeva TK Ivanić je uspio preokrenuti meč u svoju korist te je sa ukupnih 4:3 postao pobjednik HEP III. seniorske teniske lige – Odbor Središte. Isto je uspjelo i našim tenisačima te smo istim rezultatom uspjeli osvojiti 3. mjesto. ŠK Ivanić će u rujnu tražiti promociju u viši rang natjecanja protiv pobjednika ostalih regionalnih odbora.

Nakon odigranih susreta napravljena je dodjela pehara i medalja najuspješnijima te je nastavljeno druženje uz glazbu, vrhunski roštilj i gulaš koje su za sve spremili članovi i prijatelji kluba Ivan Piplek, Andrija Klepec, Zoran Mucko i Danko Rusan. Hvala im na tome. Hvala svim natjecateljima na fer i korektnoj igri, ponašanju na terenu te svim posjetiteljima koji su došli bodriti svoje ekipe, bilo je lijepo vidjeti sve uz naše teniske terene – poručuju iz kluba.

Pred tenisačima je kratka ljetna stanka, a zatim krajem kolovoza održava se ekipno prvenstvo Hrvatske do 14 godina te OP TK Vrbovec do 14 godina.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime