Sveti Juraj osvojio Nacionalnu završnicu KMNL-a!

0
Komunalac add

M.K.

Nacionalna završnica Katoličke malonogometne lige jučer nije mogla imati bolji završetak. Naslov prvaka i prijelazni pehar osvojila je domaća ekipa sv. Juraj, koja je u finalnoj utakmici s 2:0 pobijedila ekipu iz Stolca, Bosna i Hercegovina. Ovo je bila prva nacionalna završnica igrana u samo jednom gradu, dok je sv. Juraj prva kontinentalna ekipa koja je nakon deset godina uspjela osvojiti turnir. Dodatno priznanje stiglo je i proglašenjem Josipa Gegića (sv. Juraj) najboljim igračem turnira.

Voditelj vrbovečkog KMNL-a Ivan Jakić ovu je pobjedu proglasio čudom, pošto novi prvak najmasovnijeg futsal natjecanja u državi dolazi iz grada bez futsal kluba i igrača i to u svojem drugom pojavljivanju na Završnici.

  • Za koji dan ćemo biti svjesni što smo napravili, iza nas su ekipe i KMNL-ovci sa stotinama članova i futsal igrača. A da ne pričam o volonterima i domaćinima. Hvala svima, kazao je Jakić.

Ovom pobjedom ujedno je i osiguran izravni plasman za dvije ekipe naše lige  na završnicu 2016., koja će se igrati  u Dubrovniku.

ChannelImages

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime