Sve je spremno za “Advent u Vrbovcu”

0
Komunalac add

Još samo dva dana dijele nas od početka “Adventa u Vrbovcu” i grad je zasjao u blagdanskom ruhu. Službeno otvorenje programa održat će se u subotu, 15. prosinca na glavnom gradskom trgu od 12 sati. Nastupit će folklorni ansambl HKUD-a Petar Zrinski, koji će izvesti program „U susret Božiću“ te Izvorna folklorna skupina Brčevec s “Plesovima Brčevca i božićnim pjesmicama”. Za dobar ugođaj pobrinut će se i Tamburaški sastav Zlatni dečki te Konjogojska udruga Vrbovec koja će posjetiteljima ponuditi vožnju kočijama. U subotu u 18 sati u dvorani II. OŠ Vrbovec održat će se 19. tradicionalni božićni koncert Limene glazbe i mažoretkinja Vrbovec. Gosti večeri su Vokalno instrumentalni sastav „Jane“. Vesele trenutke s obitelji i prijateljima možete ovjekovječiti na “Božićnom fotografiranju” studija Videomix od 11 do 19 sati.

Program “Adventa u Vrbovcu” nastavlja se u nedjelju na trgu od 10 sati s programom Fašničke udruge Bumbar “Licitarska srca ukrašavaju Advent” te igrokazom Amaterske glumačke skupine Općine Gradec “Jožekova zafrkancija” od 11 sati. Zbor mladih “IHTHIS” u 13 sati će nastupiti s programom “U božićnom ruhu”. U dvorani Pučkog otvorenog učilišta od 17 sati organizirana je promocija knjige “Vrbovečka nošnja” autorice Ljiljane Stanko. Najmlađe će sigurno najviše privući pričaonica “Božićne avanture Bake Mraz” također na glavnom gradskom trgu u nedjelju od 18.30 sati.

Na Trgu Petra Zrinskog svakog će dana od 9 do 21 sat biti otvoren Božićni sajam, na kojem sudjeluju škole, obrtnici i OPG-ovi, dok će se u ugostiteljskim kućicama nuditi „Božićna rapsodija okusa“. Program “Adventa u Vrbovcu” odvijat će se sve do 31. prosinca, uz brojna događanja.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime