Sutra počinje 40. jubilarna manifestacija “Kaj su jeli naši stari”

0
Komunalac add

Sutra se otvara 40. jubilarna turističko-kulinarska manifestacija „Kaj su jeli naši stari“. Novost ove godine je službeno otvorenje, koja će se održati dan ranije nego proteklih godina, sutra s početkom u 19 sati na Ljetnoj pozornici.

I ove godine nas očekuje bogat gastro, kulturni, zabavni i sportski program. Gastro program udruga žena i vrbovečkih ugostitelja „Miriše na domaće“ počinje sutra na gradskom trgu u 16 sati. Dječji program u gradskom parku kreće od 11 sati. Zdravi doručak pripremaju OPG Mlađan i Udruga pčelara Vrbovec, očekuju nas i “Razigrane jabučice” Plesnog kluba Lana te radionica udruge Artoratorij „Mama mi smo gladni“. Na Trgu Petra Zrinskog od 12 sati, kazalište Šareni svijet izvest će predstavu „Vesele i lude zgode, vuka, zeca i male rode“. “Kak su se igrali naši stari“ – demonstracija starinskih igara FA HKUD-a Petar Zrinski održat će se u parku s početkom u 17 sati.

U gradskom parku spremna je Čudesna šuma PUB-a Cubismo i Jabučna hiža OOPG-a Mlađan, kao i Anina klet Cateringa Mađerec. Za kapljicu s vrbovečkih bregov brine se OPG Tomislav Petak.

Predstavljanje prigodnog poštanskog žiga “Kaj su jeli naši stari“ održat će se na trgu u 17 sati.

Udruga vinara i vinogradara Vrbovec priprema program „Kaj su pili naši stari“, a LD Zec Banovo ima „Lovce u fertunima“. U dvorcu Patačić u 18 sati otvara se izložba Vrbovečka nošnja, Ljiljane Stanko i Zdenke Bartol. U velikom šatoru na tržnici od 22 sata nastupa grupa TBF, a predgrupa su im Električni hlapci koji na pozornicu dolaze u 19 sati. Na Ljetnoj pozornici od 20 sati zabavljat će vas TS Zlatni vez.

Ne propustite veliki vatromet koji počinje u 22 sata.

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime