Otvorenje izložbe Vrbovčanke Ane Horvat

0
Komunalac add

U sklopu projekta „Vrbovečko kreativno ljeto“ kojeg organizira Udruga Artoratorij, sutra će se održati izložba umjetnice Ane Horvat. Otvorenje izložbe planirano je u 18 sati u prostoru udruge na adresi Matije Gupca 3.

Na izložbi će biti predstavljene fotografije nastale kroz projekt Camera obscura koji istražuje fotografske procese takve naprave i alternativnih metoda razvijanja negativa/pozitiva. Kreativnom radionicom u subotu, 11. srpnja u 17.30 sati iste rezultate Ana će pokušati približiti polaznicima.

Inače, Vrbovčanka Ana Horvat rođena je 1977. godine, a svoju akademsku diplomu stekla je 2003. na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Dobitnica je Rektorove nagrade 2000. godine, te T-HT@msu.hr nagrade 2008. godine.

U svojim dvadesetima bavila se pretežno likovnom umjetnošću, tj. skulpturom, instalacijom, videom i fotografijom. Od svojih tridesetih, aktivno se bavi animiranim filmom, radi kao animator na različitim produkcijama te je autorica dva kratka animirana filma  i redateljica kratkog animiranog filma. Trenutno radi na svom trećem autorskom filmu u produkciji Kreativnog sindikata.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime