Sutra maškare vladaju gradom

0
Komunalac add

Sve je spremno za sutrašnji 24. Vrbovečki fašnik i Mali vrbovečki fašnik. Ove godine zajedno će se predstaviti djeca i odrasli.

U Dječjem fašniku sudjeluje Dječji vrtić Vrbovec, Dječji vrtić Dobri, I. i II. osnovna škola Vrbovec te Plesni klub Lana. Svoju kreativnost predstavit će 863 djece koja će u povorci proći ulicama grada Vrbovca. –Upoznat ćemo Šumske vile i Vilenjake, Žirafe, Muffine, Mrave, Kauboje, Šarene vjetrenjače, Pletenine, Snježne oblake i brojne druge maske. Ideje su dobre, a vjerujem da će i realizacija biti odlična i zanimljiva – istaknula je ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Sanja Prijatelj.

Vesela i šarena povorka kreće od I. osnovne škole Vrbovec u 10 sati pa ulicom Brdo do Ulice poginulih branitelja preko centra te do Ljetne pozornice, gdje je pripremljen i kratak zabavni program. –Maske će se predstaviti na pozornici, a sve će voditi naši voditelji koji će vam vjerujem biti jako zanimljivi, reći ću samo da ih ima troje i da su pripremili jako dobar scenarij. Svi će se na kraju zasladiti krafnama i slatkim paketima – najavila je Prijatelj.

Velika fašnička povorka kreće u 13 sati od Ljetne pozornice Ulicom Brdo, Vodovodnom, Zagrebačkom, Ulicom Matije Gupca do Trga Petra Zrinskog i Ljetne pozornice. –Trenutno imamo 300 prijavljenih sudionika, a svi su građani pozvani da se pridruže fašničkoj povorci i uživaju zajedno s nama. Nakon Vrbovca, u nedjelju gostujemo i na Riječkom karnevalu, a predstavit ćemo našu manifestaciju Kaj su jeli naši stari – istaknula je direktorica Turističke zajednice Grada Vrbovca Jasna Benedik.

Na pokladni utorak, 25. veljače učenici Glazbenog odjela II. OŠ Vrbovec održat će u 19.30 sati u dvorani Pučkog otvorenog učilišta koncert Fašnička Eurovizija. Program se održava pod pokroviteljstvom Grada Vrbovca, a u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec i Turističke zajednice grada Vrbovca.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime