Sufinanciranje Škole plivanja u Nerezinama

0
Komunalac add

Gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj i načelnici općina Dubrava, Farakaševac, Preseka i Rakovec danas su s direktorom poduzeća Gradski objekti Vrbovec Markom Beloševićem potpisali ugovore o sufinanciranju 50 posto iznosa Škole plivanja u Nerezinama.

Cijena škole plivanja za učenike osnovnih škola u trajanju od deset dana je 2000 kuna, što uključuje puni pansion i prijevoz. Današnjim potpisivanjem ugovora o sufinanciranju potvrđeno je kako će polaznici desetodnevnu školu plivanja plaćati 1000 kuna, dok će ostatak cijene pokriti Grad i općine. – Hvala svima što i ove godine sudjeluju u sufinanciranju škole plivanja. Poduzeće Gradski objekti osnovano je prije godinu dana i odmah smo aktivno krenuli u preuređenje zgrade i dizanje standarda u odmaralištu. S radovima nastavljamo i ove godine, u gradskom je proračunu za tu svrhu osigurano 300 tisuća kuna, a prema najavama rebalansom proračuna tijekom proljeća osigurat će se i dodatna sredstva – istaknuo je direktor tvrtke Gradski objekti Marko Belošević.

Gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj na suradnji je zahvalio svim načelnicima okolnih općina naglasivši da su u odmaralištu upravo u tijeku novi radovi koji će povećati kvalitetu smještaja. – Cilj nam je ove godine djeci osigurati pristup kupaonici direktno iz njihovih soba. Rješavamo i prošlogodišnji problem nedostatka vode u gornjem odmaralištu postavljanjem spremnika za vodu. U planu su i novi kreveti za gornje odmaralište. Podižemo standard odmarališta kako bi osigurali maksimalnu popunjenost kapaciteta tijekom ljetnih mjeseci – rekao je Kralj.

Zadovoljstvo ponovnim otvaranjem odmarališta izrazio je načelnik općine Farkaševac Dražen Draganić. –Zadovoljni smo s prošlom sezonom u Nerezinama i mislim da je odrađen kvalitetan posao. Drago mi je da se i dalje ulaže u odmaralište i da ćemo i ove godine ponoviti našu suradnju –istaknuo je Draganić.

Načelnica općine Rakovec Brankica Benc naglasila je da su Rakovčani oduvijek ljetovali u Nerezinama. – Drago mi je da će se i ove godine naša djeca ponovno družiti– zaključila je načelnica Benc, a s njom se složio i načelnik Općine Preseka Nikola Kožar. – I ja sam kao dijete ljetovao u Nerezinama, veseli me što će to lijepo iskustvo imati priliku doživjeti i nove generacije – poručio je Kožar.

Zadovoljan je i načelnik Općine Dubrava Tomislav Okroša. – Spomenuo bi da Općina Dubrava sufinancira i 50 posto cijene ljetovanja za djecu predškolske dobi. Drago mi je da se nastavlja ova dobra suradnja i dobri odnosi među susjednim općinama – rekao je Okroša. Potpisivanju ugovora prisustvovao je i ravnatelj I. osnovne škole Vrbovec Žarko Popović . – Prošle godine uspješno smo odradili školu plivanja, bilo je puno djece i svi su bili zadovoljni sa smještajem – zaključio je Popović.

Podsjećamo, počele su prijave za novu sezonu u Nerezinama. Cijena ljetovanja za djecu predškolske dobi je 1700 kuna (puni pansion i prijevoz), za odrasle 2100 kuna, dok u sklopu obiteljskog popusta drugo dijete plaća 75 posto cijene, a treće i svako sljedeće 50 posto. Sve informacije o novoj sezoni ljetovanja u Nerezinama možete dobiti na e-mail adresi gradski.objekti@vrbovec.hr ili na broj mobitela 098/1612-188.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime