Sufinanciranje prijevoza učenika i studenata u školskoj/akademskoj godini 2021./2022.

0
Komunalac add

Ostvarivanje prava na sufinanciranje prijevoza učenika srednjih škola i redovnih studenata u školskoj, odnosno akademskoj godini 2021./2022. od strane Grada Vrbovca ostvarivat će se temeljem godišnjih potvrda koje se mogu preuzeti u Službi za opće poslove Grada Vrbovca, Trg Petra Zrinskog 9/I, Vrbovec, soba br. 42, radnim danom od 7 do 15 sati.

Za dobivanje potvrde potrebno je priložiti:

Učenici:

  1. Od strane pripadajuće školske ustanove ovjerenu potvrdu o upisu u novu školsku godinu
  2. Dokaz o prebivalištu koje se dokazuje preslikom važeće osobne iskaznice ili uvjerenjem o prebivalištu, ne starije od mjesec dana

Studenti:

  1. Od strane pripadajuće akademske ustanove ovjerenu potvrdu o upisu u akademsku 2021./2022. godinu*
  2. Dokaz o prebivalištu koje se dokazuje preslikom važeće osobne iskaznice ili uvjerenjem o prebivalištu, ne starije od mjesec dana

Redovni studenti kojima tek slijedi upis u novu akademsku godinu dužni su dostaviti potvrdu o upisu najkasnije do 29. listopada 2021. godine. Studentima koji do tog datuma ne dostave važeću potvrdu ukinuti će se pravo na sufinanciranje.

Iznos za sufinanciranje učenika srednjih škola i redovnih studenata s prebivalištem na području Grada Vrbovca ostaje isti kao i prošle godine i iznosi do 100,00 kuna mjesečno za korištenje javnog prijevoza željeznicom ili autobusom.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime