Studeni – program događanja

0
Komunalac add

Od događanja najavljenih za studeni izdvajamo koncert Martina Draušnika na violini i Krešimira Bedeka na gitari, kojeg će održati 12. Studenog u 19 sati u dvorani POU Vrbovec. Inače, ovi izuzetno nadareni mladi glazbenici do sad su nastupali na brojnim koncertima u Hrvatskoj i inozemstvu te su dobitnici velikih glazbenih priznanja i nagrada.

Revija u slici

U Turističkoj zajednici Vrbovca nedavno je održan  još  jedan sastanak frizera, kreatora, cvjećara, kozmetičara radi pripreme šeste po redu Revije u slici. Tema ovogodišnje Revije u slici je Zlato i zlatni ključ, a predstavit će se sedam timova frizera, kreatora, cvjećara i kozmetičara. Ove godine u Reviji prvi put sudjeluje kreator muške mode Mirze Šabić, čije će kreacije nositi domaći dečki.

Revija u slici u planu je za 29. studeni, u hotelu Bunčić.

 

Polako kreću pripreme i za prosinačka događanja u gradu.

Kao i uvijek, u drugoj polovici mjeseca na trgu Petra Zrinskog kreće Božićni sajam,na kojem će tradicionalno domaći obrtnici, škole i OPG-ovi nuditi svoje proizvode.

Središnji događaj adventskog vremena zasigurno je akcija Badnjak prije badnjaka, koju je pokrenula Udruga Ružin krug, a provodi je uz pomoć Turističke zajednice.  Cilj ove akcije je darivanje djece.

No organizatori ne kupuju poklone, već svako dijete koje dođe na trg 23. prosinca sa sobom donese nešto što više ne koristi, a zauzvrat uzme nešto što si poželi.

 

Obrazovni programi za odrasle

 

U Pučkom otvorenom učilištu Vrbovec i dalje su u tijeku upisi u obrazovne programe za odrasle. Zainteresirani se tako mogu upisati u autoškolu, zatim osnovnu školu za odrasle u programe osposobljavanja za njegovatelje, kuhare, rukovatelje motornom pilom, motornom kosilicom, traktorom s priključcima, osposobljavanje za sigurno rukovanje pesticidima, osposobljavanje vozača koji prevoze opasan teret i druge programe.

U Učilištu su također ponuđeni programi za djecu i mladež, koji uključuju tečaj sviranja gitare, dramsku i slikarsku grupu te tradicijske radionice za djecu.

ChannelImages

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime