Strmec očekivano, a Lonja tek nakon jedanaesteraca u polufinale kupa NS Vrbovec

0
Komunalac add

U najjačem paru četvrfinala kupa NS Vrbovec između Lonje i Bana Jelačića pobjednik je riješen tek izvođenjem jedanaesterca. Iako su Banovčani imali vodstvo od 0:2 i zabili 3 pogotka, utakmica je u regularnom dijelu završila rezultatom 2:2. Ban Jelačić je poveo na početku utakmice u 6. minuti preko Igora Maksimovića. U 27. minuti sijevnuo je gostujući kontranapad u kojem je drugi zgoditak za Ban Jelačić postigao Matej Hren. Lonja se u pravom momentu vratila u utakmicu jer je Matija Pušić u 29. minuti zabio gol. Domaćin stiže do izjednačenja u 60. minuti jer je Matija Trošić nespretno pogodio vlastitu mrežu. U ruletu pucanja jedanaesteraca bolji izvođači su bili igrači Lonje 7:6. U junaka utakmice izrastao je mladi vratar Mihael Tašić, koji je obranio dva jedanaesterca nogometašima Bana Jelačića.

Petoligaš Strmec, koji slovi za najvećeg favorita za osvajanje ovogodišnje kupa, nije dao nikakve mogućnosti za bilo kakvo iznenađenje nogometašima Croatije, članu II. ŽNL Istok. Gosti su poveli u 13. minuti preko svog kapetana Željka Bedekovića. Gostujuće vodstvo je povećao Luka Bobinec u 20. minuti. Tračak nade igračima iz Nove Kapele dao je Robert Salaj u 33. minuti. Međutim, bilo kakve dvojbe u vezi pobjednika riješio je Dražen Trcak u 50. minuti koji je povećao vodstvo na 3:1. Kuzmić Roberto upisao se u strijelce Strmca u 67. minuti. U samoj završnici utakmice domaću mrežu još su pogađali Nikola Kranjec u 83. minuti i Mario Antolković u 85. minuti, za konačnu pobjedu Strmca 6:1.

Druge dvije četvrfinalne utakmice igraju se 13. svibnja u 18,00 sati. U Žabnici istoimeni klub ugošćuje favorita i prošlogodišnjeg pobjednika kupa Rakovec. Dubrava na svom terenu dočekuje Gaj gdje se očekuje borbena i neizvjesna utakmica.

 

Zdenko Brezarić

 

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime