Strijelci SD Pik Vrbovec ekipno osvojili prvo mjesto na turniru u Varaždinu

0
Komunalac add

Streljačko društvo Varaždin organiziralo je 7. noćni Špancirfest turnir u gađanju serijskom malokalibarskom puškom na 50 metara, ležeći stav u jedinstvenoj kategoriji muški, žene. Turnir se održava posljednjeg vikenda popularnog varaždinskog festivala Špancirfesta u prostoru gradske streljane Varaždin.

Specifičnost turnira je da se gađa na reflektorima osvijetljene mete na 50 metara, dok je samo streljačko mjesto strijelca u potpunom mraku. Puca se ležeći stav, proba 5 minuta, meč 30 hitaca za ocjenu u trajanju od 30 minuta, 3×10 metaka u metu R 35.

Na turniru je sudjelovalo 8 ekipa, 24 strijelca iz 5 županija: Varaždinska, Međimurska, Zagrebačka, Križevačko-koprivnička i Vukovarsko-srijemska. U ekipnom plasmanu 1. mjesto osvojilo je Streljačko društvo Pik Vrbovec sa 810 krugova, u sastavu Milenko Šaško, Dražen Habuzin, Robert Miković, 2. mjesto SK Križevci 1252 sa samo jednim krugom manje, 809 krugova, a 3. mjesto SD Grič 7 iz Vukovara sa 773 kruga.

Pojedinačni plasman: 1. mjesto osvojio je Dražen Hajdinjak sa 290 krugova iz SD Sloboda Mihovljan, 2. mjesto Nino Bočkaj iz istoimenog kluba sa istim rezultatom samo slabijom zadnjom serijom, 3. mjesto Milenko Šaško sa 285 krugova iz SD Pik Vrbovec, strijelci SD Pik Vrbovec, 4. mjesto Dražen Habuzin sa 278 krugova, 17. mjesto Robert Miković sa 247 krugova.

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime