Streljački klub Trap Vrbovec

0
Komunalac add

Entuzijasti i zaljubljenici u gađanje letećih meta (glinenih golubova) sa područja grada Vrbovca Ivan Svilić, Dragutin Pek i Tomislav Fotak osnovali su Streljački klub Trap Vrbovec 12. siječnja 2023. godine. Ova streljačka disciplina vrlo je popularna zbog naših streljačkih asova, Giovannija Cernogorza te braće Glasnović koji su svojim uspjehom još od ranije doprinijeli njenoj popularnosti. Predsjednik Streljačkog kluba Trap Vrbovec je Ivan Svilić, potpredsjednik Dragutin Pek, a tajnik Tomislav Fotak.

Sa sjedištem u Poljanskom Lugu, bez vlastite streljane, članovi kluba Trap Vrbovec ove godine zabilježili su izvrsne rezultate na županijskoj te državnoj razini, u pojedinačnoj te parnoj trap disciplini. Na svim kolima kupa Hrvatske koji su se održavali ove godine diljem zemlje bili su u samom vrhu natjecanja. Iz njihovog kluba „iskače“ i mladi junior koji je sa 14. godina već postao prvak Zagrebačke županije u disciplini trap, a njegov otac Dragutin već godinama dijeli postolja sa vrhunskim strijelcima diljem Lijepe naše.

U posljednjih nekoliko godina, Ivan Svilić i Dragutin Pek bili su u TOP 10 strijelaca države u disciplini gađanje letećih meta. Klub broji 11 članova, 10 seniora i 1 juniora, a svi su aktivni u svakom pogledu natjecanja, od općinskih do državnih. Ove godine ekipa koja predstavlja parni trap bila je u završnici državnog kupa na drugom mjestu te su na svakom kolu stajali na postolju u jakim konkurencijama. Na kraju sezone održali su klupsko natjecanje u kojem je ovogodišnji prvak bio Mišo Mesar, doprvak Josip Svilić te na trećem mjestu Dragutin Pek. U njihovom angažmanu vodi se i Facebook stranica sa uspjesima na raznim natjecanjima.

Kao jedan mali i novi klub doprinijeli smo u svakom pogledu na ugledu našeg grada Vrbovca te na popularnosti i promidžbi ovog sporta koji nažalost nije jeftin stoga se moramo zahvaliti našim sponzorima i donatorima koji su nas podržali i vjerovali u nas da možemo nešto postići to su: Grad Vrbovec, TIM Premium, Stolarija Prevarić, MM Transporti, OPG Bukal,OPG Dolački, Stolarija Svilić, D.B.T. Zaprešić, Caffe bar i autopraonica A1. Pozivamo sve građane dobre volje da nas podrže i iduće sezone. Od ove godine bit ćemo prijavljeni u sportsku zajednicu grada Vrbovca pa se nadamo da kroz par sezona možemo računati na veća sredstva od grada. Sve zainteresirane molimo da nam se jave putem Facebook stranice te nas tako mogu pratiti u našim uspjesima – poručio je član upravnog odbora Josip Svilić.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime