Što sve nudi novi KTC u Vrbovcu

0
Komunalac add

Od kraja prošlog tjedna KTC trgovački centar u Vrbovcu je zatvoren radi izgradnje novog poslovnog kompleksa na istoj lokaciji.

U KTC-u ističu kako je početkom srpnja obilježeno punih 22 godine kako posluju u Vrbovcu, od ukupno 26 godina koliko je ovaj trgovački centar na tržištu. Vrbovečki centar jedan je od prvih trgovačkih centara KTC.

Naša ponuda je za vrijeme izgradnje novog trgovačkog centra dostupna  u najbližem trgovačkom centru, u Križevcima, u kojem ćete susresti i poznata lica vaših trgovaca, pa vas pozivamo da brzom cestom za dvadesetak minuta dođete do Križevaca i obavite kupovinu – navode u KTC-u.

Potpuno novoizgrađeni KTC trgovački centar prostirat će se na 5.300 m2. U prizemlju će biti moderan supermarket na 1.700 m2, a uz njega poljoljekarna. Na katu će biti restoran za 400 gostiju. Otvorenje novog trgovačkog centra u Vrbovcu očekuje se krajem rujna.

Supermarket će imati znatno proširenu ponudu u odnosu na dosadašnju – nudit će kompletan asortiman prehrambene robe, s posebnim naglaskom na dnevno svježe voće i povrće, svježe meso i mesne prerađevine, mlijeko i mliječne proizvode, te pekarske proizvode. U ponudi će biti i odličan asortiman pića, čistila, kozmetike, kućnih potrepština, školskog pribora i tehničke robe. Sada sve u jednom prodajnom prostoru.

Poljoljekarna će nuditi već prepoznatljiv asortiman sredstava za zaštitu bilja, mineralna i organska gnojiva, profi supstrate i zemlju za cvijeće, stočnu  hranu, opremu za navodnjavanje, opremu za vinogradarstvo i podrumarstvo, te alate za primjenu u poljoprivredi. Prodajno osoblje je educirano za savjetnike i distributere u prodaji sredstava za zaštitu bilja, kako bi svojim kupcima prenijeli što više znanja i mogli ih savjetovati.

Restoran i catering Vrbovec – potpuno nova ponuda koju su Vrbovčani dugo čekali. U restoranu Klara u Križevcima KTC ima puno gostiju iz Vrbovca pa su odlučili i u Vrbovcu ponuditi ugostiteljsku uslugu. Novi restoran KTC Vrbovec nalazit će se na prvom katu novog trgovačkog centra. Prostirat će se na 650 m2 i moći će primiti do 400 gostiju. U dnevnoj ponudi imat će 5 vrsta toplih jela, ali i a la carte ponudu. Pružat će uslugu cateringa pa će kupci moći u svoje domaćinstvo ili poslovni prostor naručiti  hranu i piće s poslugom ili bez.

Prostor restorana bit će moderno uređen i pogodan  za organizaciju svadbenih i drugih  svečanosti poput krstitki, krizmi i raznih drugih proslava ili pak karmina.  – U KTC restoranima već tradicionalno organiziran je i doček Nove godine pa će već ove godine Vrbovčani moći ostati u svojem gradu – mnogi su dolazili na doček u Križevce – u naš restoran Klara – ističu u KTC-u.

(Sponzorirana objava)

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime