Što nas ovaj vikend očekuje na Adventu u Vrbovcu?

0
Komunalac add

Turistička zajednica Grada Vrbovca i ovoga je vikenda pripremila zabavna događanja u sklopu programa Adventa u Vrbovcu. U petak od 18 sati možete uživati u Glazbenoj večeri accoustic live by Danko Trupinić.

U subotu na programu je nova predstava za djecu kazališta Šareni svijet na Trgu Petra Zrinskog u 15 sati. Prigodnu prodaju finih domaćih proizvoda organizira Školska zadruga Ruke OŠ Krunoslava Kutena također na gradskom trgu od 16 sati. Od 17 sati krenite u Čarobnu večernju šetnju parkom u sklopu Adventske kostimirane ture. Paljenje 3. adventske svijeće ispred župne crkve Sv. Vida bit će u 18 sati. U šatoru na trgu saonice i sobove od slame izrađivat će VUM-ovci i udruga Artoratorij. Zabavnu glazbenu večer osigurat će Legende.

U nedjelju od 15 sati na trgu će Dječja folklorna skupina I. F. S. Brčevec izvesti plesove Brčevca i božićne pjesmice. Otvoren će biti i Božićni foto kutak studija Videomix za besplatne adventske uspomene. U 16 sati slijedi Plesna čarolija na ledu – predstava Plesnog kluba Lana. U 17 sati očekuje vas još jedna Čarobna večernja šetnja parkom. U šatoru na trgu bit će Udruga žena Lonjica. Zabavnu večer provedite uz TS Medenjaki.

Klizalište na trgu radi svakog dana od 10 sati do 22 sata. Cijena najma klizaljki je 15 kuna, a ulaz u klizalište 10 kuna (45 minuta). Za dobru gastro ponudu brine i Restoran Dioniz u čijoj se kućici nude kobasice, kuhani buncek, fritule, germ knedle i brojne druge blagdanske delicije.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime