Stjepan Grošanić novi vijećnik stranke BM 365

0
Komunalac add

Stjepan Grošanić novi je član BM 365 Stranke rada i solidarnosti. Službeno je predstavljen na jučerašnjoj konferenciji za medije.

Dugo godina bio sam predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika na području Vrbovca. Došlo je do razlaza u stranci, razlaza gradskog odbora i predsjednika stranke gospodina Silvana Hrelje. Ja sam u svom radu uvijek slušao ljude i zajednički smo donosili odluke, što nije odgovaralo vodstvu stranke – na početku je rekao Grošanić, istaknuvši upravu neslaganje s vodstvom stranke kao glavi razlog izlaska iz HSU-a.

Nakon toga sam kao nezavisni vijećnik bio na listi HSS-a u dogovoru s gospodinom Dejanom Jaićem. Poslije nedavnih događaja na vrbovečkoj političkoj sceni, gospodin Jaić i ja našli smo se na istoj valnoj duljini što se tiče problematike Grada Vrbovca. Smatram da zajednički možemo odraditi puno toga. Pogotovo sada kada je Stranka rada i solidarnosti osnovana u Vrbovcu. Sada imamo realnu podlogu da nešto zajednički napravimo za boljitak Vrbovca – dodao je Grošanić istaknuvši kako ga je na ovaj potez potaknula i činjenica da pojedinac u Gradskom vijeću ne može puno postići. – Ovim bih putem apelirao na druge vijećnike, pogotovo one koji su nezavisni da dobro razmisle. Mislim da bi se svi trebali priključiti ovoj inicijativi – na kraju je rekao Grošanić, inače dugogodišnji gradski vijećnik te u protekla tri mandata zamjenik tadašnjem gradonačelniku.

 

 

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime