ŠRD Rak iz Rakitja pobjednik 5. kola II. lige Zapad u Poljanskom Lugu

0
Komunalac add

ŠRD Amur iz Vrbovca bio je domaćin organizacije 5. kola II. lige Zapad za seniore u lovu ribe udicom na plovak u Poljanskom lugu na jezeru 4. Time je nastavljena tradicija sportskog ribolova u okviru turističko-kulinarske manifestacije Kaj su jeli naši stari koju već desetljećima promiče ŠRD Amur.

Od osam momčadi redosljed je bio sljedeći: prvo mjesto osvojili su ribolovci Raka iz Rakitja u sastavu: Dejan Sofić, Darko Sedlar, Matej Imprić i Martin Vrčković. Drugo mjesto osvojili su seniori Korane iz Karlovca: Anđelko Suša, Božidar Sambol, Željko Puljar i Matej Šalković. Treće mjesto zauzelo je Trnje iz Zagreba: Mladen Blažeković, Vlado Vukić, Bernard Horvatić i Željko Bročilović. Četvrto mjesto Đurmanec: Nevenko Munjić, Alen Grabušić, Boris Pospiš i Alen Mojiško. Peto mjesto Odra: Bariša Gogić, Ivica Čumpek, Nikola Španić i Jadranko Ceković. Šesto mjesto Amur: Franjo Šimunek, Žarko Tadić, Mihael Truščec i Krešimir Bogati. Sedmo mjesto Sv. Petar  (Zagreb): Saša Majić, Vladimir Hartek, Zvonko Antolić i Mario Celizić. Osmo mjesto TPK (Zagreb): Zlatko Poparić, Anđelo Orač, Karlo Trčak i Tomislav Šipe.

Vrhovni sudac bio je Branko Habijan iz Zaprešića, sektorski suci Renata Ivezić i Marijo Sabolić iz Vrbovca, dok je delegat bio Siniša Kos iz Turopolja. Poslije dodjela pehara i medalja druženje je nastavljeno uz starinska jela i pića vrbovečkog kraja svih sudionika i gostiju natjecanja. I na kraju se još jednom potvrdila međusobna izvrsna suradnja između ŠRD Amura i ŠRD Štuka iz Poljanskog Luga.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime