Spretna i sretna pobjeda Vrbovca protiv Mraclina

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 11. KOLO 4. NL SREDIŠTE SKUPINA B

VRBOVEC  – MRACLIN 2 : 1

VRBOVEC, Gradski stadion. Gledatelja 90.

Sudac: Danijel Rožanković (Glina)7. Pomoćnici: Miodrag Krnić i Dražen Blagić (oboje iz Siska).

Delegat: Vedran Jurić (Brezje).

STRIJELCI: 0:1 Kos (14), 1:1 Reganham (33), 2: 1 Reganham (70).

VRBOVEC: Kralj 6,5, Jurinjak 6, (od 46. Dugac 7), Pavić 6,5, M. Trošić 7, Legin 6,5, Kobelščak 6,5, (od 73. Tičak -), G. Trošić 7, Silva 7, (od 88. Fugaj -), Reganham 7,5,(od 90. Vreš -), Frigan 6,5, Ferenčak 6,5.

Trener: Antun Anthony Pavlović 6,5.

MRACLIN: Crnolatec 6,5, Debijađi 6,5, Matić 6,5, (od 46. Dianežević 7), Rajić 7, Smolković 6,5, Dandić 6,5, Rakas 6,5, (od 82. Dadović-), Hajduk 7, Borovac 6,5, Kaurin 5, (od 70. Godinić -), Kos 7.

Trener: Tomislav Škrinjarić 6,5.

IGRAČ UTAKMICE: Gabrijel Reganham Dos Anjos.

Utakmica između Vrbovca i Mraclina je započela žustro, brzo i borbeno u kojoj su gosti već u 4. minuti imali veliku šansu za vodstvo. Kos je probio po lijevoj strani i vratio prizemnu loptu koju je Kaurin s 5 m pucao visoko iznad gola. U 14. minuti Mraclin je poveo jer je Kos nanizao nekoliko domaćih igrača i onda silovito s 14 m neobranjivo pogodio u lijevi donji kut. Potom su domaći igrači zaigrali puno angažiranije. Ferenčak je u 20. minuti izveo korner s desne strane, a Goran Trošić glavom pogodio prečku. U 24. minuti Regenham je dodao loptu Silvi koji je tukao s ruba kaznenog prostora, ali je lopta završila uz lijevu vratnicu. Kos se u 27. minuti iz solo prodora izborio za udarac s 12 m, kojeg je izvanredno obranio Kralj. Vrbovec je u 33. minuti poravnao rezultat. Kobelščak je dubinskom loptom asistirao Regenhamu koji je pobjegao svojim čuvarima i 14 m precizno i atraktivno pogodio u lijevi gornju kut. Nova domaća prijetnja zbila se u 35. minuti jer je Regenham šutirao iskosa s lijeve strane s 11 m, ali je Crnolatec uhvatio loptu.

U drugom poluvremenu opreznija i discipliniranija igra obiju momčadi koja se uglavnom odvijala između dva kaznena prostora. Kos je u 65. minuti ponovo napravio pomutnju u domaćim redovima jer je probio lijevu stranu te vratio prizemnu loptu koju je neometani Kaurin s 3 m uspio prebaciti iznad domaćih vrata. Domaćin je kaznio gostujući promašaj u 70. minuti jer je preokrenuo rezultat na svoju stranu. Regenham je iskoristio pogrešku u gostujućoj obrani, sjurio se u kazneni prostor i potom iz blizine pogodio u desni donji kut. Dianežević je u 78. minuti izveo slobodni udarac s 25 m, a Kralj krajnjim naporom loptu izbacio u korner. U neizvjesnoj završnici utakmice gosti su napadali dok se domaćin grčevito branio i na kraju sačuvao minimalno vodstvo. Vrbovec je spretno i sretno pobijedio Mraclin 2:1 i uknjižio sva tri boda. Iako je Mraclin po stvorenim prigodama bio bliži pobjedi, na kraju nije osvojio ni boda, zahvaljujući tragičaru utakmice Ivanu Kaurinu koji je promašio dvije 100 postotne šanse.

Iskusni Danijel Rožanković je sa svojim pomoćnicima Miodragom Krnićem i Draženom Blagićem imao nadzor nad utakmice tijekom cijelo vrijeme. Posebice se svojim pravodobnim odlukama isticao prvi pomoćni sudac Miodrag Krnić. Sudac Rožanković je dodijelio šest opomena. Kod Vrbovca su požutjeli Ivan Legin, Mateus Dias Da Silva i Krešimir Frigan, a kod gostiju Igor Hajduk, Matej Godinić i Patrick Crnolatec.

 

 

 

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime