Sportske perjanice Vrbovca – Domenik i Andrea

0
Komunalac add

Domenik Andreić, član Hrvačkog kluba PIK Vrbovec proglašen svečano je proglašen  najboljim  sportašem Vrbovca za proteklu godinu, a tom se titulom u ženskoj konkurenciji ponovo okitila članica Powerlifting kluba „Wild Hogs“ Vrbovec Andrea Petrek.

Ostalim rezultatima Domenik je dodao i 2. mjesto u hrvanju slobodnim načinom na državnom prvenstvu održanom nedavno u Vrbovcu, dok je Andrea nanizala seriju sjajnih rezultata: europska i državna prvakinja (do 63 kg) u bench pressu, rekorderka u 4 discipline, državna reprezentativka itd.

Na svečanom proglašenju najboljih, uoči velikog finala malonogometnog turnira u subotu navečer,  Boris Bolant  je iz ruku gradonačelnika Denisa Kralja primio priznanje za najboljeg sportaša mladeži (Hrvački klub PIK Vrbovec), a u ženskoj konkurenciji nagrada je otišla u ruke mlade Paole Kuten (ŽOK Vrbovec).

Sportske nade su Letizia Šimunec (Taekwondo klub Vrbovec) i Mia Burić                  (Teniski klub Vrbovec).

Siniša Križan (Powerlifting klub „Wild Hogs“ Vrbovec) je trener, a sportska djelatnica godine je Mirjana Pajvot (Ženski nogometni klub (Vrbovec)

Nogometni klub Vrbovec  primio je nagradu  za najbolju sportsku ekipu (m), a istim se priznanjem okitio i Ženski odbojkaški klub Vrbovec.

Taekwondo klub Vrbovec je najbolji sportski kolektiv u 2018. godini.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime