Spektakularni koncert Limene glazbe i mažoretkinja Vrbovec

0
Komunalac add

Limena glazba i mažoretkinje Vrbovec večeras su održali tradicionalni Božićni koncert u prepunoj dvorani II. osnovne škole Vrbovec. Ove je godine poseban naglasak na mažoretkinjama koje slave 30. obljetnicu postojanja. Uz to slavi se još jedna „okrugla“ obljetnica, a to je 20 godina uspješnog organiziranja božićnog koncerta. Godišnjicu su proslavili u velikom stilu i za vrbovečku publiku večeras su priredili pravi spektakl.

U sklopu programa nastupilo je 120 trenutno aktivnih članica od 6 do 25 godina, ali i mažoretkinje koje su prošle kroz društvo u 30 godina rada. Koreografiju za seniorke i kadetkinje A osmislila je Nikolina Kornet, za juniorke Anja Pisačić, za kadetkinje B Ivona Kostiha i Barbara Jezerčić, a za kadetkinje C Martina Jendriš.

Podsjetimo, predsjednik društva je Tomislav Puđa, a voditeljica mažoretkinja Ivana Šipuljak. Limenom glazbom večeras je dirigirao David Horvatić, a program je vodio Želimir Štefanović. Za izradu scenografije zaslužna je Renata Pisačić, a za šminku i frizuru mažoretkinja Ilonka Kurtanjek Vicković i Lea Juren.

Gosti na koncertu bili su Marko Vukes, Mary Hoffer, Boris Tajm i Dječji zbor Glazbenog odjela II. osnovne škole Vrbovec. Za 33 člana Limene glazbe, večerašnji je koncert poslužio kao odlična uvertira u proslavu 100. obljetnice sljedeće godine.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime