“SOUND OF NATURE” – koncert na otvorenom za djecu

0
Komunalac add

Udruga za promicanje kulture „DUD“ iz Lonjice organizira koncert na otvorenom pod nazivom „SOUND OF NATURE“ koji će se održati u nedjelju, 19. lipnja. Koncert se održava u sklopu ljetnog programa „Rasti u ritmu“ kojeg podupire i sufinancira Grad Vrbovec. Događanje počinje od 16 sati za djecu do godine dana starosti, od 17:15 sati za djecu od 2 do 4 godine, a od 18:30 sati za djecu od 5 do 6 godina.

Cijena ulaznice za koncert je 50 kn za dijete, a roditelj svoju ulaznicu dobiva gratis. Koncert je interaktivan i vrlo pristupačan djeci, a na prvom koncertu će nastupiti Duo Šima, akademski glazbenici, točnije, gitarist i gitaristica koji će svojim sviranjem upotpuniti ovu glazbenu priču.

Djecu je potrebno prijaviti na mail udruge, udruga.dud@gmail.com, a po prijavi ćete dobiti detaljne informacije. Važno je napomenuti i to da ako imate više djece koju želite prijaviti, a spadaju u različite dobne skupine, oni neće moći doći u istu skupinu, nego svatko u svoju dobnu skupinu.

Ovaj koncert, a i slični koji još slijede ovo ljeto, približit će klasičnu glazbu vašoj djeci, ali i vama jer dijete treba doći u pratnji jednog od roditelja. Veselimo se susretu! – poručuju organizatori.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime