Soroban akademija i u Vrbovcu

0
Komunalac add

U organizaciji Soroban akademije iz Zagreba u Vrbovcu uskoro počinju tečajevi rada na soroban abacusu za djecu mlađeg školskog uzrasta (od 6 do 12 godina). Riječ je o programu namijenjenom razvoju mentalnih sposobnosti kod djece, a temelji se na uporabi drevne japanske računaljke – sorobanu. Upisi na soroban akademiju su u tijeku, a prijave su moguće na www.soroban-akademija.hr/upis .

Tečajevi će se održavati u OŠ Marije Jurić Zagorke, Brdo 12A. Početak i trajanje tečaja: od 2. veljače 2023. do 5. lipnja 2023. godine. Termini su ponedjeljkom i četvrtkom od 18:15 sati do 19:00 sati. Ogledni sat održat će se 25. siječnja 2023. godine u 18:30 sati. Više informacija o navedenom programu možete pronaći na linku.  

Inače, rad na abacusu sorobanu pozitivno utječe na razvoj razmišljanja i razvija funkcionalne sposobnosti, pažnju, koncentraciju i fokus te se poboljšava način na koji učenik sluša, obrađuje informacije i rješava logičke probleme. Nastavu isključivo izvode certificirani metodičari, učitelji razredne nastave, odgojitelji i profesori matematike.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime