Sloboda izvrsnom igrom parirala Kloštru

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

SLOBODA– KLOŠTAR 2 : 2

GRADEC, Igralište NK slobode. Gledatelja 30.

Sudac: Bukovčan (Cubinec).

Strijelci za Slobodu: Tokalić i Rajtar

SLOBODA: Vrbnjak, Petrak, A. Blažinović, I. Blažinović, Rajtar, Funtak, Tokalić, Rožić, Martinjak, F. Vodopija, A. Vodopija.

Trener: Alan Habuzin.

Sloboda je u prvoj pripremnoj utakmici ugostila jesenskog viceprvaka 1. ŽNL Istok Kloštar i u jednoj izvrsnoj igri parirala favoriziranim gostima iz Ivanić Kloštra. Nema dvojbe da mlada momčad Slobode pod vođenjem trenera Alana Habuzina izrasta u jednog od glavnih favorita za osvajanje naslova prvaka u 2. ŽNL Istok. To je potvrdila i utakmica protiv Kloštra koju su nogometaši Slobode odigrali krajnje borbeno, požrtvovno i angažirano i na kraju zabilježili remi.

U svezi odigrane utakmice kratki komentar je dao trener Slobode Alan Habuzin. – Odlična utakmica na momente i prava natjecateljska. Obje ekipe vrlo mlade, s puno trčanja i odličnim intenzitetom odradili ovu utakmicu. Nama je ovo tek treće okupljanje. Moje je mišljenje da je rezultat realan makar smo mi imali 1-2 bolje šanse. U ničemu se nije vidjelo da je Kloštar prva županijska liga, a mi članovi 2. ŽNL Istok – rekao je Habuzin.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime