FOTO Slaven Belupo pobjednik 2. kupa prstića Nogometnog središta Vrbovec

0
Komunalac add

Na Uskršnji ponedjeljak okupilo se preko 500-tinjak gledatelja, roditelja i mladih nogometaša na 2. kupu prstića Nogometnog središta Vrbovec koji je odigran na Gradskom stadionu Vrbovec.

Na kupu je sudjelovalo 17 momčadi iz Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke, Varaždinske i Zagrebačke županije. U zadnji čas je odustala momčad Strmca iz Bedenice. Momčadi su bile svrstane u četiri skupine. U skupini A: Vrbovec, BŠK Brezovac, Sloga (Križ), Dubrava i Vrbovec III, skupina B: Dugo Selo, Slaven Belupo II (Koprivnica), Naftaš Ivanić (Ivanić-Grad) i Vrbovec IV, skupina C: Križevci, Novi Marof, Sloga II i Gaj i skupina D: Slaven Belupo, Zelina (Sveti Ivan Zelina), Vrbovec II i Križevci II.

Rezultati četvrtfinalnih utakmica: Vrbovec – Slaven Belupo 2:0, Sloga – Dugo Selo 1:2, Križevci – Vrbovec II 1:0 i Novi Marof – Slaven Belupo 0:1. U polufinalu su postignuti ovi rezultati: Vrbovec – Križevci 1:2 i Dugo Selo – Slaven Belupo 1:2.

U borbi za treće mjesto između Vrbovca i Dugog Sela presudio je pogodak Petra Kočića u 12. minuti pa je pobjeda 1:0 pripala gostima iz Dugog Sela koje je vodio trener Slađan Paurević. Trener vrbovečke momčadi koja je zauzela 4. mjesto bio je trener Tomislav Posavec.

U finalu između Slavena Belupa i Križevaca odigrana je ravnopravna utakmica. Pobjedonosni zgoditak za momčad iz Koprivnice postigao je Erik Ivančan u 8. minuti iz sedmerca. Prvo mjesto na turniru je osvojio Slaven Belupo kojeg je vodio trener Luka Prvčić dok su drugo mjesto osvojili Križevci kojima je trener bio Milan Mišir.

Sve ekipe su od organizatora primile medalje za koje je bilo osigurano jelo i piće. Dodjelu pehara i medalja prvoplasiranim momčadima izvršili su vrbovečki gradonačelnik Denis Kralj, načelnik općine Brckovljani Tihomir Đuras i predsjednik NK Vrbovec Antonio Badrov.

Na turniru su sudili: Vito Basa (Hrebinec), Martin Gajšek (Nova Kapela), Karlo Jurinjak (Vrbovec) i Dominik Pavlović (Vinkovec) dok su od medicinskih osoba bile nazočne Mislav Blazin i Mirela Gubijan. Za logističku potporu pripremu jela za natjecatelje, službene osobe i gledatelje pobrinuli su se Ivica Dragija i Ivan Horvatinović dok su za distribuciju osvježavajućih pića bile zadužene šarmantne Ana, Lili i Sanela. O zapisničkom stolu brinuli su tajnik NS Vrbovec Marinko Kostiha i Nikolina Kornet. Šef osiguranja na turniru bio je Mato Klarić. Svi su se oni uklopili u uspješni organizacijski mozaik i svojim djelovanjem doprinijeli da 2. kup prstića protekne u najboljem redu uz izraženu domaćinsku dobrodošlicu.

Uspjela nogometna priča u kojoj su organizacijski sudjelovali Nogometno središte Vrbovec i Nogometni klub Vrbovec. U njoj su se okupili zaljubljenici u nogomet, osobe iz političkog, sportskog i javnog života grada Vrbovca i okolice. Prema tome kup prstića NS Vrbovec postigao je već na samom svom početku pun pogodak i zainteresiranost poznatih i renomiranih hrvatskih nogometnih klubova iz sjeverozapadne Hrvatske.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime