Skupština NS Vrbovec – Badrov ponovo

0
Komunalac add

Nakon što je prije godinu dana na izvanrednoj skupštini Nogometnog središta Vrbovec izabran za predsjednika, Antonio Badrov u utorak je navečer ponovo dobio jednoglasno povjerenje Skupštine da nogometnu vrbovečku organizaciju povede i u narednom periodu.

Izvještajno-izborna skupština, koja okuplja predstavnike svih  13 klubova ovoga područja, održana u novom Kulturnom centru u Dubravi jednoglasno je prije toga usvojila izvješće o prošlogodišnjem radu, te o financijskom poslovanju Središta.

Razriješeni su dosadašnji predsjednik, Izvršni i Nadzorni odbor, a potom su – na prijedlog Kandidacijske komisije – jednoglasno izabrani novi. Tako je za predsjednika, rekosmo, jednoglasno izabran dosadašnji – Antonio Badrov , za potpredsjednika Mato Jelić (NK Vrbovec), te još sedam predstavnika ostalih klubova: Željko Radotović, Dino Juričić, Darko Jendriš, Deni Pucelj, Marinko Kostiha, Ivan Kralj i Dražen Bedeković.  Izabran je i novi Nadzorni odbor na čelu s Krunoslavom Horvatom.

Novoizabrani predsjednik iznio je ukratko smjernice djelovanja Središta u narednom periodu. Istaknuo je nužnim revitalizirati sudačku organizaciju, povećati broj delegata (pogotovo mlađih), posvetiti pažnju radu s trenerima, a najvažnije – raditi s mladima koji su budućnost nogometa.

Vrbovec je oduvijek imao kvalitetnu sudačku organizaciju, koja je prije nekoliko mjeseci zbog nerada raspuštena. Predsjednik sudačke Komisije NS ZŽ Dalibor Meić je sa zadovoljstvom istaknuo kako se sudačka organizacija u Vrbovcu ponovo uspostavlja, a za povjerenika je imenovan Dejan Budić.

Potpredsjednik županijskog Nogometnog saveza Željko Mihalj izrazio je zadovoljstvo i nadu da će s novom garniturom na čelu vrbovečkog Središta ponovo uspostaviti dobru suradnju, za razliku od prakse kakva je bila posljednjih 4-5 godina.

-Nama je Vrbovec važan, jer je to najveće središte u istočnom dijelu Županije – naglasio je Mihalj.

Izabrani su i delegati u skupštinu Nogometnog saveza Zagrebačke županije – predstavnici Lonje, Rakovca, Strmca i Dubrave, te NK Vrbovca, automatizmom.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime