Skupština NK Vrbovca zadovoljna radom

0
Komunalac add

Skupština vrbovečkog nogometnog trećeligaša zadovoljna je radom u protekloj godini, što je i dokazala jednoglasnim prihvaćanjem izvješća o radu i financijskom poslovanju za proteklu godinu.

Klub je prošle godine konsolidirao rad Škole nogometa, ponovno vrlo uspješno organizirao turnir najmlađih – Pikolo, prvi je put nastupio na vrbovečkom Adventu, te pokrenuo niz marketinških akcija.

Kada je prije točno godinu dana stupilo na dužnost, vodstvo kluba zateklo je 110 polaznika Škole nogometa. Imenovanjem Tihomira Bradića za njenog voditelja, ujedno i trenera prve momčadi, danas Škola broji 170 djece. To mora biti budućnost vrbovečkog nogometa.

Oči javnosti opravdano su usmjerene na rad prve momčadi, koja je prošlo prvenstvo završila na sjajnom 4. mjestu, a aktualnu polusezonu na 10. mjestu. Tijekom zimskih priprema seniorska je momčad pojačana, pa je realno očekivati i bolji plasman na kraju prvenstva.

Grad će i dalje stajati uz ovaj klub. Uskoro kreće energetska obnova stadiona, što je vrlo značajno, budući da projekt stoji 2,4 milijuna kuna od čega moramo osigurati polovicu. Nadalje, rebalansom proračuna namjeravamo izdvojiti dodatna sredstva za održavanje stadiona, a lani smo kopanjem bunara željeli osigurati jeftiniju vodu za održavanje travnjaka – kazao je gradonačelnik Denis Kralj.

Predsjednik Nogometnog središta Vrbovec Nikola Galešić apelirao je na gradsku vlast da rebalansom dodatna sredstva osigura izravno za redovnu djelatnost, čestitajući svima na dosadašnjim rezultatima.

Skupština je usvojila i financijsko izvješće za proteklu godinu „teško“ 902 tisuće kuna. Usvojeni su, također jednoglasno, plan rada i financijski plan za ovu godinu, koji je neznatno viši od lanjskoga.

Više od svemu govorit će predsjednik NK Vrbovca Siniša Bađun u našem programu u ponedjeljak od 16 sati.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime