Škola crtanja i slikanja u Vrbovcu

0
Komunalac add

Umjetnička likovna organizacija “Paleta” nakon više od 20 godina kontinuiranog rada, u Vrbovcu organizira novu Likovnu grupu za početnike ( djeca i odrasli). Prvi informativni sastanak sa zainteresiranima je u četvrtak, 7. rujna u 19 sati u Srednjoj školi Vrbovec.

Novi program crtanja i slikanja – šk.god.2023/24., s osnovnim ciljem pružanja mogućnosti bržeg razvijanja i usavršavanja talenta svima koji žele steći crtačku i slikarsku vještinu.

Program je koncipiran za početnike (1.šk.god.) i za one sa slikarskim iskustvom, s mogućnošću usavršavanja tehnika i tema po izboru. Izrazito stručan i individualan pristup svakom polazniku te praktično upoznavanje sa svim slikarskim tajnama i mogućnostima, garantiraju iznimno brzo osobni napredak.

Teoretsko – praktični program odvijat će se jednom tjedno, a podijeljen je u tri stupnja: crtačke tehnike, slikarske tehnike ( akvarel, tempera, akril ) te uljane boje na platnu i staklu. Teme obuhvaćaju pejzaž, mrtvu prirodu, životinje, ljudski lik, portret i slično.

Mjesečna cijena iznosi 25 Eura. Stručni voditelj je renomirani profesionalni slikar Ivan Lovreković s bogatim slikarskim iskustvom i vještinom te mnoštvom značajnih samostalnih izložbi u Hrvatskoj i inozemstvu. Dugogodišnji je član HDLU-a, HZSU-a i INTERNATIONAL ASSOCIATION OF ART – UNESCO.

Svi zainteresirani mogu dobiti detaljne informacije na broj mobitela 098/914-5186.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime