Škola crtanja i slikanja u Vrbovcu

0
Foto: facebook Likovna organizacija Paleta
Komunalac add

Umjetnička likovna organizacija “Paleta” organizira novu Školu crtanja i slikanja za djecu i odrasle u Srednjoj školi u Vrbovcu. Teoretsko – praktični program odvijat će se jednom tjedno, po 90 minuta, a podijeljen je u tri stupnja: crtačke tehnike, slikarske tehnike ( akvarel, tempera, akril ) te uljane boje na platnu i staklu. Teme obuhvaćaju pejzaž, mrtvu prirodu, životinje, ljudski lik, portret i slično.

Program je koncipiran za početnike (1.šk.god.) i za one sa slikarskim iskustvom, s mogućnošću usavršavanja tehnika i tema po izboru. Mjesečna cijena iznosi 180 kuna. Prvi informativni sastanak sa zainteresiranima bit će u četvrtak, 08. rujna u 19 sati u prostoru Srednje škole Vrbovec.

Stručni voditelj je renomirani profesionalni slikar Ivan Lovreković s bogatim slikarskim iskustvom i vještinom te mnoštvom značajnih samostalnih izložbi u Hrvatskoj i inozemstvu. Dugogodišnji je član HDLU-a, HZSU-a i INTERNATIONAL ASSOCIATION OF ART – UNESCO.

Svi zainteresirani mogu dobiti detaljne informacije na broj mobitela 098/914-5186.

Inače, umjetnička likovna organizacija – škola crtanja i slikanja “PALETA” osnovana je i registrirana pri Ministarstvu kulture RH s ciljem populariziranja likovne umjetnosti. Otkrivanjem novih likovnih talenata, pruža mogućnost svladavanja zanatske vještine crtanja i slikanja, a potom i usavršavanja vlastitog talenta, kroz nove, individualne pristupe likovnosti.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime