Škaro i Turk strijelci za Vrbovec u pobjedi protiv Bistre

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

VRBOVEC – BISTRA 2:0

 

VRBOVEC, Gradski stadion. Gledatelja 50.

Sudac: Martin List (Koritna). Pomoćnici: Jerko Crnčić (Vrbovec) i Mislav Fugaj (Tučenik).

STRIJELCI: 1:0 Škaro (44), 2:0 Turk (87).

VRBOVEC: Kralj, Videc, K. Colarić, Jantoljak, Lovrić, Ćosić, Škaro, Trošić, Martinović, Bubnjar, Turk. Još su igrali:  J. Colarić, Gašpar, Babić, Tolić.

Trener: Dražen Biškup.

BISTRA: Matica, Šinko, Ljubić, Brezec, Hlup, Mandić, Lučak, Pavlović, Vodopijak, Rašić, Matos. Još su igrali: Zorc, Jakopić, Seleši, Keroja, Minković.

Trener: Renato Jurčec.

Vrbovec i Bistra su zadnju pripremnu utakmicu prije početka proljetnog dijela odigrali u taktički izjednačenoj i požrtvovnoj igri u kojoj su obje momčadi igrale krajnje požrtvovno, ali u granicama korektnosti. Domaćin je imao u prvih 20-tak minuta jalovu inicijativu, a potom se odvijala ravnopravna igra između dva kaznena prostora. Zatvorene igračke koncepcije obiju ekipa jednostavno nisu dozvoljavale stvaranje izglednih situacija. Unatoč tome bilo je puno trke, žustrine, brzih akcija i udaraca s poludistance koje su sigurno branili vratari Kralj i Matica.

Ipak domaćin je poveo u u 44. minuti. Škaro je probio s lijeve strane i potom s ruba kaznenog prostora pogodio u donji desni kut.

U drugom poluvremenu Vrbovec je bio opasniji te je stvorio par izglednih prilika. Kristijan Colarić je u 61. minuti ubacio loptu s lijeve strane koju je Turk promašio s 5 m. Domaći kapetan Ćosić je u 84. minuti izveo slobodan udarac s desne strane, a Turk glavom sa 6 m šutirao pored desne vratnice. Domaćin je riješio pitanje pobjednika u 87. minuti. Josip Colarić je ubacio s lijeve strane, loptu primio Turk i preciznim prizemnim udarcem s 10-tak m neobranjivo pogodio u desni kut za zasluženu pobjedu Vrbovca nad Bistrom 2:0.

U šest do sada odigranih pripremnih utakmica Vrbovec je ostvario 2 pobjede, jednom remizirao i osjetio gorčinu poraza u 3 susreta uz gol razliku 7:10.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime